Niet te missen

  

Hip en lekker in ‘Jij en je Smaak’

• 21-10-2014 in Jij en je smaak

In onze themazone ‘Jij en je Smaak’ vind je alleen maar lekkere, leuke en nieuwe producten. Zo vind je er volgend jaar het hippe drankje ‘Femme Boost’, een succes in Zweden en nu ook in België verkrijgbaar. De grote energy-drink merken bleken bij dames wel bekend, maar weinig populair te zijn. Chemische bestanddelen, een onnatuurlijke smaak, een hoog caloriegehalte… Dat maakte de drankjes voor vrouwen minder aantrekkelijk. Maar Femme Boost biedt hier het juiste antwoord op!

Duurzaam shoppen

• 20-10-2014 in Jij en je wereld

In het Goed Gevoel Ladies Fair team hebben we een boontje voor initiatieven die bijdragen tot een duurzamere samenleving. Onze beurspartner ‘Ons’ geeft hieraan een unieke touch door met KVLV ‘samen delen’ in de kijker te zetten. En natuurlijk vinden duurzame shoppers ook weer volop inspiratie op de Goed Gevoel Ladies Fair!

Het regent, het regent,…

• 19-10-2014 in Jij en je stijl

… en dat is leuk! Tenminste, als je in het trotse bezit bent van een paar kleurrijke regenlaarsjes van Katchoo! De webshop werd sinds kort overgenomen door Liselot en Jef, die naast regenlaarsjes ook leuke accessoires en ‘warmhoudertjes’ in hun aanbod hebben.

 

Recente pins

Volg ons op pinterest, het hele jaar door.
We pinnen heel wat voor je wereld, je smaak,
je stijl en je lijf.

Volg ons op Pinterest
 

"Ben 2 keer langs geweest: de eerste keer was vrijdag met vriendinnen en de tweede keer met mijn dochter. Heb 2 keer genoten, en 2 keer andere dingen gezien. Is zeker voor herhaling vatbaar!"

 Ann
Presskit Web design en development by Lavagraphics