Niet te missen

  

Bedankt voor de gezellige drukte, ladies!

• 04-05-2016 in Beursnieuws

De Goed Gevoel Ladies Fair ligt ondertussen al een paar dagen achter ons. Samen met onze exposanten, Goed Gevoel magazine en Ons maakten jullie er opnieuw een meer dan geslaagde editie van.

Goesting in Gezondheid!

• 14-06-2016 in Voel je gezond

Hou jij van de topcombinatie lekker én gezond? Dan doen de granola’s van 'Goesting in Gezondheid' jouw smaakpapillen ongetwijfeld juichen. Bereid je al maar voor op een spontane ‘hmmm’! Want deze heerlijke handgemaakte granola’s creëren een smaakexplosie in je mond. Ze bevatten alleen gezonde en natuurlijke ingrediënten zoals havermout, noten, zaden en pitten. Zonder toegevoegde suikers, bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen zijn ze dan ook ideaal als ontbijt of als gezond tussendoortje.

Jules Destrooper: een nooit aflatende passie voor koekjes

• 14-06-2016 in Voel je thuis

Het is 1886. Jules Destrooper werkt in stilte en vol passie aan de recepturen van zijn ondertussen wereldvermaarde lekkernijen. Hij verfijnt ze met de beste ingrediënten en creëert zo een ware rijkdom aan boterkoekjesspecialiteiten die iedereen, tot op vandaag, de kans biedt om te genieten van deze (h)eerlijke en authentieke smaken.

 

Recente pins

Volg ons op pinterest, het hele jaar door.
We pinnen heel wat voor je wereld, je smaak,
je stijl en je lijf.

Volg ons op Pinterest
 

Samen met mijn dochter heb ik een erg leuke dag gehad. We zijn er volgend jaar graag terug bij! Bedankt voor deze leuke belevenis.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics