Niet te missen

  

Bedankt voor de gezellige drukte, ladies!

• 04-05-2016 in Beursnieuws

De Goed Gevoel Ladies Fair ligt ondertussen al een paar dagen achter ons. Samen met onze exposanten, Goed Gevoel magazine en Ons maakten jullie er opnieuw een meer dan geslaagde editie van.

De wereld van MARTERA

• 06-07-2016 in Voel je gezond

MARTERA is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen. Met meer dan 20 jaar ervaring in pure en natuurlijke producten kiezen ze bewust voor kwalitatieve ingrediënten en een milieuvriendelijke verpakking. Alle MARTERA producten zijn vrij van conserveermiddelen, kleurstoffen, chemische additieven en de ingrediënten zijn, waar mogelijk, van biologische oorsprong. De superfoodsappen en omega 3-olie worden rechtstreeks geïmporteerd van bij lokale producenten, die met zorg gekozen worden en volgens strenge Europese normen produceren.

Goesting in Gezondheid!

• 14-06-2016 in Voel je gezond

Hou jij van de topcombinatie lekker én gezond? Dan doen de granola’s van 'Goesting in Gezondheid' jouw smaakpapillen ongetwijfeld juichen. Bereid je al maar voor op een spontane ‘hmmm’! Want deze heerlijke handgemaakte granola’s creëren een smaakexplosie in je mond. Ze bevatten alleen gezonde en natuurlijke ingrediënten zoals havermout, noten, zaden en pitten. Zonder toegevoegde suikers, bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen zijn ze dan ook ideaal als ontbijt of als gezond tussendoortje.

 

Recente pins

Volg ons op pinterest, het hele jaar door.
We pinnen heel wat voor je wereld, je smaak,
je stijl en je lijf.

Volg ons op Pinterest
 

Samen met mijn dochter heb ik een erg leuke dag gehad. We zijn er volgend jaar graag terug bij! Bedankt voor deze leuke belevenis.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics