Ambassadrice worden?

Wil je graag mee de Goed Gevoel Ladies Fair promoten?

 

Meld je aan als ambassadrice!

Vind jij de Goed Gevoel Ladies Fair ook het leukste vrouwenevent van het jaar? En wil je dat maar wat graag verder vertellen?

Misschien ben je nu al volop vriendinnen aan het ronselen om er binnenkort samen een heerlijk dagje uit van te maken. Maar wellicht zijn er nog een heleboel andere vrouwen in jouw omgeving die de Goed Gevoel Ladies Fair nog niet kennen, maar zo’n dagje ‘me-time’ ook wel zien zitten! Wil jij je vrouwelijke collega’s, familieleden, sportmaatjes, kennissen, enz. warm maken voor een dagje shoppen en genieten op de Goed Gevoel Ladies Fair, dan willen wij jou daar graag voor belonen!

Schrijf je in als ambassadrice en ontvang van ons een unieke promocode. Wie haar online ticket met deze code aankoopt, krijgt onmiddellijk een korting van 3 euro op de toegangsprijs. En jij kan er mooie prijzen mee verzamelen! Hoe meer bezoeksters zich registreren met jouw code, hoe meer jij verwend wordt!

 

Na 10 online tickets, geregistreerd met jouw promocode,

ontvang jij een gratis duoticket voor de Goed Gevoel Ladies Fair én een 6-maanden abonnement op Goed Gevoel!

 

Na 15 online tickets, geregistreerd met jouw promocode,

ontvang jij de complete reeks heerlijk zachte gelaatsverzorgingsproducten van Body & Bess. Het totaalpakket omvat een dagcrème, nachtcrème, cleansing milk, tonic én een facial scrub. Dit alles t.w.v. maar liefst 162 euro. Pure verwennerij!

 

Ben jij de ambassadrice met het meeste online tickets op haar naam?

Dan win jij een luxeweekend voor 2 personen in de prachtige B&B 'Happinesst' in Knokke, vlakbij het strand. De ideale uitvalsbasis voor een happy en ontspannen weekend! Je begint je dag met een rijkelijk ontbijtbuffet, want zo ben je helemaal klaar voor een dagje shoppen of een fikse portie ‘uitwaaien’ aan zee. Benieuwd wie we dit jaar in de bloemetjes mogen zetten!

 

 

Op bezoek geweest met een vriendin. Volgend jaar zie je ons terug!

 Chantal
Web design en development by Lavagraphics