Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Nieuwsoverzicht

  

Goed Gevoel Ladies Fair 2017? Een greep uit het aanbod!

• 11-01-2017 in Beursnieuws

Er valt heel wat nieuws te ontdekken op Goed Gevoel Ladies Fair 2017! Een greep uit het aanbod: Evy Gruyaert van Energy Lab zal er zijn. Houd het ontspannen en gezond. Bezoek je favoriete webshop offline! Neem jouw loopbaan in handen, Meer bewegen is fun! 

  

Een sfeervol driedaags lentefeest met ONS!

• 10-01-2017 in Beursnieuws

Het ONS-plein wordt opnieuw een centrale plaats waar je hun dienstverlening beter leert kennen.  Op Goed Gevoel Ladies Fair gaat Ons voor 3 hoofdthema’s waarrond allerlei workshops zullen worden georganiseerd: culinair, creatief/duurzaam en ontstressen.

  

CAP, persoonlijk service - voor een zorgeloze vakantie!

• 09-01-2017 in Laat je inspireren

Al 26 jaar is CAP gespecialiseerd in het verhuur van vakantiewoningen.
Zowel in Frankrijk, Spanje als Italië bieden ze schitterende verblijven aan.
Steeds met toewijding en enthousiasme zoeken ze graag naar de ideale vakantiebestemming voor u.  

  

Buenobio

• 09-01-2017 in Voel je gezond

De Buenobio box is een ontdekkingsbox gevuld met uitsluitend bio en natuurlijke producten. Elke maand bieden we een ander thema aan met nieuwe producten die we uit alle hoeken van de wereld halen.

  

Altijd iets moois

• 09-01-2017 in Laat je inspireren

Altijd Iets Moois is winkel én webshop, gespecialiseerd in landelijke woonaccessoires.
Door veelvuldig inkoopreizen te maken vinden zij voor u steeds weer nieuwe, unieke en mooie woonaccessoires. Voor uw woonkamer, keuken en tuin.
   

  

Agios Ilios

• 09-01-2017 in Voel je thuis

Droom jij van gezonde voeding? Van echte en eerlijke producten op je bord? Kom dan kennismaken met Agios Ilios. 

  

Natuurlijke producten bij Keypharm

• 09-01-2017 in Voel je mooi

KeyPharm ontwikkelt kwalitatief hoogstaande, natuurlijke gezondheids- en verzorgingsproducten. Ze bieden de consument een brede waaier van producten aan, die de gezondheid en het gevoel van welzijn bevorderen. Een perfecte match met onze Goed Gevoel Ladies Fair dus!
 

  

Kleur- en stijladvies bij HanneMore

• 09-01-2017 in Voel je mooi

HanneMore is 'the place to be' voor professioneel kleur- en stijladvies. Consulente Ann Moorhem neemt je graag mee op reis in de boeiende wereld van kleur om er je eigen plekje te laten ontdekken en je de nodige know-how bij te brengen voor jouw persoonlijke stijl. Zo word je gaandeweg fashionable your way!

  

MARC INBANE: mooi natuurlijk bruin

• 09-01-2017 in Voel je mooi

MARC INBANE is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten. De distributie is zowel nationaal als internationaal via high-end verkoopkanalen.

Met het gehaaste leven, de beperkte zonuren en schadelijke UV-straling in gedachten, is het idee van de natural tanning spray ontstaan.

  

FAIRCO.BE brengt Europese marktjes bij jou in huis!

• 06-01-2017 in Voel je thuis

Niki & Johan startten in 2014 met het project FAIRCO (Fair Cooperation) na een reis naar Kreta waar zij kennis maakten met artisanale familiebedrijfjes. FAIRCO koopt natuurlijke artisanale producten, die je op Europese lokale marktjes vindt, bij lokale familiebedrijfjes aan, waardoor hun omzet kan groeien en we het behoud van hun culturele waarde kunnen helpen garanderen.
De naam van hun site FAIRCO.BE is ontstaan uit hun visie: ze wensen aan te sluiten bij het idee van fair trade in een faire cooperatie met lokale producenten.
 
 

  

De wereld van MARTERA

• 06-01-2017 in Voel je gezond

MARTERA is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen. Met meer dan 20 jaar ervaring in pure en natuurlijke producten kiezen ze bewust voor kwalitatieve ingrediënten en een milieuvriendelijke verpakking. Alle MARTERA producten zijn vrij van conserveermiddelen, kleurstoffen, chemische additieven en de ingrediënten zijn, waar mogelijk, van biologische oorsprong. De superfoodsappen en omega 3-olie worden rechtstreeks geïmporteerd van bij lokale producenten, die met zorg gekozen worden en volgens strenge Europese normen produceren.

  

Goesting in Gezondheid!

• 06-01-2017 in Voel je gezond

Hou jij van de topcombinatie lekker én gezond? Dan doen de granola’s van 'Goesting in Gezondheid' jouw smaakpapillen ongetwijfeld juichen. Bereid je al maar voor op een spontane ‘hmmm’! Want deze heerlijke handgemaakte granola’s creëren een smaakexplosie in je mond. Ze bevatten alleen gezonde en natuurlijke ingrediënten zoals havermout, noten, zaden en pitten. Zonder toegevoegde suikers, bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen zijn ze dan ook ideaal als ontbijt of als gezond tussendoortje.

  

FitFlop: HAPPINESS AT YOUR FEET™

• 06-01-2017 in Voel je gezond

Bij FitFlop vinden ze dat wie een geïnspireerd leven wenst, moet beginnen met een goede fundering. Daarom creëerden ze de opwindendste ergonomische sandalen, schoenen en laarzen ter wereld door zich te baseren op een design van wereldklasse, een vleugje mode en een voortdurend vernieuwende mix van schoonheid, verstand en vooruitstrevende biomechanici.

  

Doorbreek het taboe en durf weer leven!

• 06-01-2017 in Voel je gezond

1 op 4 vrouwen heeft last van urineverlies. Jong en oud. Maar niemand spreekt erover! Als zoveel vrouwen hier in de loop van hun leven mee te maken krijgen, dan zou dat toch de gewoonste zaak van de wereld moeten zijn?

  

Zuivere lucht bij Rainbow Belgium

• 06-01-2017 in Voel je thuis

Rainbow Belgium staat voor luchtreinigingstoestellen die op een volledig ecologische en natuurvriendelijke manier pollen, bacteriën en stof uit de lucht halen. Je kan ook geuren toevoegen, zodat het toestel ook de kamer verfrist.

  

De gezondheidsproducten van Svensson

• 06-01-2017 in Voel je gezond

Svensson®, sedert 1973 pionier in kwalitatieve en functionele gezondheidsproducten, biedt jou ondersteuning op het gebied van gezondheid, afslanken, op eigen benen ouder worden, seksuele prestaties, schoonheid en sport.

  

Arabel: erkend centrum voor loopbaanbegeleiding

• 06-01-2017 in Laat je inspireren

Het merendeel van je leven breng je op het werk door. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je je goed voelt in je werk. En dat je het werk doet dat écht bij jou past!
Dat kan! Door dat te doen waar je goed in bent en wat je graag doet. Een droom? Neen, volgens ons een doel dat je kan bereiken. Waar wil jij naartoe, wat is voor jou belangrijk, dat is de vraag.

  

Jewels 4 You

• 06-01-2017 in Laat je inspireren

Jewels 4 You staat voor zoete, pittige en retro getinte juweeltjes en 'must-have' accessoires. Je vindt de prachtige én budgetvriendelijke creaties voor jong en oud in onze webshop corner.

  

Belbeauty, de website die je deugd doet!

• 06-01-2017 in Voel je mooi

De stand van de beauty & wellnessfinder belbeauty.be geeft een ruim overzicht van de recentste verzorgingen en professionele producten die je vindt in schoonheidsinstituten, wellnesscentra, sauna’s  en nagelstudio’ s. 

  

Tutti Passi & Upper at Home: stijlvol genieten

• 06-01-2017 in Laat je inspireren

Ontdekken, voelen, ruiken,… Genieten van erotiek begint bij weten wat je leuk vindt. 
 

  

BARÚ: pure magie!

• 06-01-2017 in Voel je thuis

BARÚ is een klein bedrijf boordevol fun en magie. Hun creaties worden met de hand gemaakt in kleine reeksen. De toewijding om enkel te werken met de beste ingrediënten zorgt ervoor dat alles wat ze maken volledig natuurlijk is, zonder smaak –of kleurstoffen en volgepakt met creativiteit.

 

Blijf op de hoogte

Ontdek ook

Tickets kopen

Koop nu je tickets online en geniet van een voordeeltarief!

Ontvang de Goed Gevoel Ladies Fair nieuwsbrief

Bezorg ons jouw emailadres en we bezorgen je vanaf nu de Ladies Fair newsletter.

Recente pins

Volg ons op pinterest, het hele jaar door.
We pinnen heel wat voor je wereld, je smaak,
je stijl en je lijf.

Volg ons op Pinterest
 

Samen met mijn dochter heb ik een erg leuke dag gehad. We zijn er volgend jaar graag terug bij! Bedankt voor deze leuke belevenis.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics