Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Nieuwsoverzicht

  

Ons TV trekt erop uit!

• 12-04-2017 in Beursnieuws

Ons TV trekt erop uit en brengt een bezoekje aan de Goed Gevoel Ladies Fair 2017!

  

Time to win! Again! :)

• 17-03-2017 in Beursnieuws

Op de stand van The Color Studio Belgium maak je kans op een MUD Make-up!  Ga dankzij Coöperatie Hoogstraten naar huis met één van de toffe shoppers of een kookboek van Roger Van Damme!    

  

Payconiq al ontdekt? Daarmee betaalt u vlot en veilig met uw smartphone.

• 17-03-2017 in Beursnieuws

Mobiel betalen is de toekomst. Probeer het uit tijdens Goed Gevoel Ladies Fair 2017!
Bij verschillende standhouders kan je via Payconiq betalen. Kom de geregistreerde Payconiq-app op onze stand tonen en je ontvangt een leuk geschenk.

  

Kom mee shoppen en ontdekken op bijna 200 standen!

• 17-03-2017 in Beursnieuws

Ontdek heel wat nieuwe exposanten en producten. Zoals de parfums van BillyXClub, de accessoires van Handmade by Nathalie, de kleedjes van Envie créateur de carrières & de collectie van Pracht maat voor als het een maatje meer mag zijn... 

  

Lot of design

• 17-03-2017 in Laat je inspireren

Lot of Design is een creatieve combinatie van grafisch ontwerp & juweelontwerp.
 

  

Handmade by Nathalie

• 15-03-2017 in Voel je mooi

Op zoek naar leuke haaraccessoires voor je kleine meid? Is er een baby geboren? Of heb je binnenkort misschien een kinderverjaardag? Dan zit u bij Handmade by Nathalie goed!

  

Win een MUD Make-up workshop voor twee bij THE COLOR STUDIO ter waarde van 98 euro!

• 14-03-2017 in Voel je mooi

Een schitterende make-up hangt sterk af van het product dat je kiest. Make-up Designory (MUD) is een hoogwaardig make-up merk, ontwikkeld met de knowhow van make-up professionals. Ze tonen je met enkele easy tips & tricks dat make-up op een heel natuurlijke manier kan.

  

Workshops volzet? Niets is minder waar!

• 13-03-2017 in Beursnieuws

Voor alle workshops is de helft van de plaatsen zeker nog beschikbaar. Is de workshop van jouw keuze online reeds volzet? Kom dan tijdens de beursdagen naar het workshops-infopunt en steek toch nog heel wat op tijdens je favoriete sessie!

  

Enjoy a meet & greet with British products, Jolly good!

• 13-03-2017 in Beursnieuws

Winkelen is geweldig! Vooral in Groot-Brittannië en Noord-Ierland! 10 bedrijven uit het Zuidoosten van Engeland brengen hun prachtige producten voor u mee naar de Goed Gevoel Ladies Fair.

  

Cadeautjes en heel wat leuks te winnen! Het houdt maar niet op!

• 13-03-2017 in Beursnieuws

Bezoeksters van de Goed Gevoel Ladies Fair worden alweer in de watten gelegd. Onder meer door The Carebox, City of Women en Petit en Prêtre!

  

BillyXClub

• 10-03-2017 in Voel je mooi

Alle neuzen wijzen komend najaar in de richting van BillyXClub! Dit nieuwe, no-nonsense parfumlabel staat veraf van de klassieke parfumindustrie. De zes karaktervolle fragrances doen de geur van traditionele parfums al snel vervliegen.

  

Kom swishen en sharen bij Ons!

• 10-03-2017 in Voel je thuis

Wil je een nieuw juweel zonder geld uit te geven? Heb je accessoires die nog in perfecte staat zijn, maar je zelf niet meer draagt? Breng ze mee naar de Goed Gevoel Ladies Fair!

  

Albelli

• 08-03-2017 in Laat je inspireren

Albelli is één van de grootste online fotoproductleveranciers in Europa en is actief in Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk, Zweden en Noorwegen. Ze verzorgen zelf de ontwikkeling, productie, verzending, marketing en klantenservice. 

  

Arabel: erkend centrum voor loopbaanbegeleiding

• 03-03-2017 in Laat je inspireren

Voel jij je goed op je werk?
Tevreden met je werk en leven: zalige innerlijke rust en genieten van wie je bent, wat je hebt en wat je doet... Ervaar je dat? Of toch niet?

  

Cadeautjestijd!

• 02-03-2017 in Beursnieuws

Kom luisteren naar 15 gram, tover in 20 minuten een gezonde maaltijd op je bord en ontvang een gratis kookboekje en een spatel. Maak kans op 2, 6 of zelfs 12 maanden lang gebruik van de konjac spons dankzij Ilse D.! Wie weet win je 4u gratis klussen in huis of tuin op de Ons stand!

  

Swing samen met BV's en geniet van een verfrissend aperitief: de Nocturne komt er opnieuw aan! 

• 02-03-2017 in Beursnieuws

Mochten de goden de wereld herscheppen tot een plek waar het altijd zomert en waar vrolijkheid de orde van de dag maakt, dan zouden ze ’t Schoon Vertier aanspreken om elke dag feestelijk te openen! Zo openen ze ook onze Nocturne!

  

Goed Gevoel Yoga XL: 1.000 yogi’s gezocht.

• 21-02-2017 in Beursnieuws

Goed Gevoel organiseert op regelmatige tijdstippen yogasessies voor jong en oud, beginner of gevorderde, met net dat ietsje meer. Telkens op een bijzondere locatie waar de beleving des te groter is. En daar hoort de Goed Gevoel Ladies Fair op Flanders Expo bij natuurlijk!

  

Nocturne op vrijdagavond? Partytime natuurlijk! ;)

• 21-02-2017 in Beursnieuws

Ook dit jaar bouwen we op vrijdagavond een feestje op Goed Gevoel Ladies Fair. Vanaf 18u ben je welkom en word je getrakteerd op een heerlijk  gratis drankje aangeboden door Volmer en Goed Gevoel magazine.

  

De workshops! Inschrijven kan vanaf 1 maart.

• 16-02-2017 in Beursnieuws

Voor elke workshop kan de helft van de plaatsen online gereserveerd worden. De andere helft van de plaatsen kunnen bij aankomst op de Goed Gevoel Ladies Fair  gereserveerd worden. Het is dus echt helemaal geen probleem als je niet meteen online een plaatsje kon bemachtigen. :) Lees meer en ontdek meteen ook het ruime ONS workshop aanbod...

  

Goed Gevoel Plaza: heel wat talent voor u verzameld!

• 16-02-2017 in Beursnieuws

Ben je net als Sandra Bekkari het diëten grondig beu? Aan Foodparing met Gin doen samen met Roel Vanderstukken? Meer me-time en minder poetsen?  Eén adres: De GOED GEVOEL plaza! lees meer...

  

Foodtrucks, foodtrucks & foodtrucks!

• 16-02-2017 in Beursnieuws

Van al dat shoppen en ontdekken zal je ongetwijfeld honger krijgen. Ook dit jaar voorzien we een uitgebreid aanbod aan foodtrucks en stands. Tussendoor lekker genieten van een culinaire pauze!

Blijf op de hoogte

Ontdek ook

Ontvang de Goed Gevoel Ladies Fair nieuwsbrief

Bezorg ons jouw emailadres en we bezorgen je vanaf nu de Ladies Fair newsletter.

 

Bij 'Ons' ook veel gelukkige gezichten!

 Patricia
Presskit Web design en development by Lavagraphics