Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Nieuwsoverzicht

  

The Color Studio: stralend mooi door baanbrekende technieken

• 06-01-2017 in Voel je mooi

Zorgeloze, permanente schoonheid, dat is de missie van The Color Studio. 

  

Enzafruit New Zealand N.V.

• 06-01-2017 in Voel je thuis

Enzafruit New Zealand (Continent) N.V. biedt een uitgebreid gamma aan van Nieuw-Zeelandse appel- en peervariëteiten. Naast de bekende soorten zoals Braeburn, Royal Gala, Granny Smith en Pink Lady, biedt Enzafruit een nieuwe, exclusieve variëteit, namelijk de JazzTM appel aan.
 

  

Hoogstraten® Aardbeien: zomers genieten!

• 06-01-2017 in Voel je thuis

De lente is in het land, en de sappige Hoogstraten® aardbeien geven je meteen een zomers gevoel! Maar de rode smaakbommetjes zijn niet alleen in de lente en de zomer verkrijgbaar. Al enige tijd kan je het hele jaar rond smullen van deze rode vrucht.

  

Aqua Mineral from the Dead Sea

• 06-01-2017 in Voel je mooi

Aqua Mineral is een cosmeticabedrijf dat producten met Dode Zee mineralen en zouten verkoopt.

  

Trind Caring Color

• 06-01-2017 in Voel je mooi

De Trind Caring Color lijn biedt een fascinerend palet van trendy kleuren voor prachtige nagels. Trind Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om mooie nagels mooi te houden. Nadat je je nagels hebt behandeld met de producten van het Trind Perfect System©, zal je merken dat je nagels binnen zeer korte tijd sterk en flexibel zijn. De Caring Color nagellakken zorgen ervoor dat je nagels daarna altijd in optimale conditie blijven.

  

Jules Destrooper: een nooit aflatende passie voor koekjes

• 06-01-2017 in Voel je thuis

Het is 1886. Jules Destrooper werkt in stilte en vol passie aan de recepturen van zijn ondertussen wereldvermaarde lekkernijen. Hij verfijnt ze met de beste ingrediënten en creëert zo een ware rijkdom aan boterkoekjesspecialiteiten die iedereen, tot op vandaag, de kans biedt om te genieten van deze (h)eerlijke en authentieke smaken.

  

Goede voornemens voor 2017? Wij helpen ze waarmaken!

• 19-12-2016 in Beursnieuws

Goed Gevoel Ladies Fair staat garant voor een overvol aanbod aan inspiratie, beauty, gezondheid, huiselijke gezelligheid! Laat je verrassen door wat er allemaal te ontdekken en beleven valt in Flanders Expo in maart. Deze greep uit het aanbod van editie  2017 inspireert je vast tijdens jouw voorbereidingen voor de komende eindejaarfeesten!

  

Video: Beleef de Goed Gevoel Ladies Fair!

• 30-11-2016 in Beursnieuws

Wil je graag een idee hebben van waar de Goed Gevoel Ladies Fair voor staat? Geen probleem! Bekijk deze video reportage en je wordt meteen ondergedompeld in drie dagen van shoppen, workshops volgen, lekker eten, gezond leven en heel wat meer...

  

'Save the date'... voor het ultieme geniet-moment voor jou en jouw vriendinnen!

• 29-11-2016 in Beursnieuws

24, 25 en 26 maart 2017, dat wordt drie dagen samen genieten van shoppen, beautybehandelingen, een wijntje of een fruitige gin op een terras, lekker eten en de nieuwste trends spotten. Zien jullie het al voor jullie? Noteer de data in je agenda, spreek af met je vriendinnen en kom ons ontdekken! Volgend jaar vieren we op Flanders Expo in Gent reeds de 5e editie van HET insperience event voor vrouwen!

  

Bedankt voor de gezellige drukte, ladies!

• 04-05-2016 in Beursnieuws

De Goed Gevoel Ladies Fair ligt ondertussen al een paar dagen achter ons. Samen met onze exposanten, Goed Gevoel magazine en Ons maakten jullie er opnieuw een meer dan geslaagde editie van.

  

Bezoeksters reageren enthousiast!

• 04-05-2016 in Beursnieuws

Dat editie 2016 geapprecieerd werd, bleek uit de vele positieve reacties die achteraf opgetekend werden. We delen er graag enkele met jullie:

  

Van harte bedankt ambassadrices!

• 04-05-2016 in Beursnieuws

Ook voor de voorbije editie van de Goed Gevoel Ladies Fair gingen onze ambassadrices op pad om het leukste evenement voor ladies in de kijker te zetten. Hartelijk bedankt voor de inzet dames!

  

Ladies, zijn jullie er klaar voor?

• 11-04-2016 in Beursnieuws

Hebben jullie jullie tickets al op zak? Afgesproken met de vriendinnen? Shoppingbudget gecheckt? Een short list gemaakt van jullie favoriete standhouders, en eventueel een paar leuke workshops uitgezocht en ingepland? Dat klinkt alsof jullie er helemaal klaar voor zijn!

  

Ga op ontdekkingstocht in onze 4 themazones

• 11-04-2016 in Beursnieuws

Voor de vierde editie van onze Goed Gevoel Ladies Fair selecteerden we voor jou de leukste standhouders. 165 standen wachten je op, om jou te laten proeven, ontdekken en genieten!

  

Vergeet je goodiebag niet!

• 11-04-2016 in Beursnieuws

Ook als jouw dagje Goed Gevoel Ladies Fair erop zit, houden we niet op met jou te verwennen! Elke bezoek(st)er krijgt bij het verlaten van de beurs een goedgevulde goodiebag mee naar huis, boordevol ‘full size’ producten. Om thuis gewoon verder te genieten!

  

Geniet van de optredens van Geena & The Lisa’s, Paul Michiels en Belle Perez

• 08-04-2016 in Beursnieuws

Muziekliefhebbers, opgelet! Tijdens de nocturne op vrijdag 15 april staan niemand minder dan Geena & The Lisa’s op het podium. Sfeer gegarandeerd! Ben je van plan om zaterdag af te zakken naar Flanders Expo in Gent? Dan kan je genieten van een akoestisch optreden van Paul Michiels. En ook op zondag hebben we een muzikale act voorzien, want dan treedt Belle Perez op!

  

Kom mee genieten op onze nocturne

• 31-03-2016 in Beursnieuws

Op vrijdagavond geniet je extra lang van onze Goed Gevoel Ladies Fair. We gaan door tot 22u, en dat helemaal in feeststemming!
 

  

Culinaire ontdekkingen op ons foodtruck plein

• 31-03-2016 in Beursnieuws

Op de Goed Gevoel Ladies Fair is er zoveel te beleven dat je er perfect een hele dag kunt doorbrengen: shoppen op meer dan 160 standen, een styling sessie van Lien Degol meepikken, mee in de kookpotten roeren met Sofie Dumont, je laten verwennen op het beauty- en wellnesseiland én nog een creatieve workshop volgen in één van de ateliers?

  

Kom mee feesten met Martine, Sofie en Lien!

• 29-03-2016 in Beursnieuws

Health coach Martine Prenen, Keukenprinses Sofie Dumont en stijlgoeroe Lien Degol: op 15, 16 en 17 april zijn zij er ook weer, om er samen met jullie een geweldig feest van te maken! 

  

Schrijf je vanaf nu in voor je favoriete workshop(s)!

• 11-03-2016 in Beursnieuws

We weten dat jullie al ontzettend benieuwd zijn naar het workshopaanbod op onze Goed Gevoel Ladies Fair. En we laten jullie niet langer in spanning! Van interactieve sessies rond stressmanagement over koken met Sofie Dumont tot zelfs cava degusteren: we hebben weer een bijzonder uitgebreid workshop programma voor jullie klaar!

  

Kom jij op vrijdag naar onze nocturne?

• 11-03-2016 in Beursnieuws

Ook dit jaar bouwen we op vrijdagavond een feestje op de Goed Gevoel Ladies Fair. Je wordt al vanaf 18u verwelkomd met een gratis drankje, aangeboden door TAO en Goed Gevoel.

Blijf op de hoogte

Ontdek ook

Tickets kopen

Koop nu je tickets online en geniet van een voordeeltarief!

Ontvang de Goed Gevoel Ladies Fair nieuwsbrief

Bezorg ons jouw emailadres en we bezorgen je vanaf nu de Ladies Fair newsletter.

Recente pins

Volg ons op pinterest, het hele jaar door.
We pinnen heel wat voor je wereld, je smaak,
je stijl en je lijf.

Volg ons op Pinterest
 

Ook dit jaar was GGLF alweer fantastisch. De heerlijke me-time heeft mijn batterijen terug helemaal opgeladen. Bedankt dames van de organisatie en tot volgend jaar!

 Hélène
Presskit Web design en development by Lavagraphics