Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Nieuwsoverzicht

  

Met de bus naar Flanders Expo!

• 05-02-2018 in Beursnieuws

Reis volledig ontspannen naar Goed Gevoel Ladies Fair. Wil je een glaasje drinken aan je favoriete stand? Geen probleem, de chauffeur brengt je als Busfan in alle veiligheid terug naar je bestemming.
 

  

Surplus Boutique: kies je eigen stijl en omarm jouw vormen

• 17-01-2018 in Voel je mooi

Surplus Boutique staat voor kwaliteit. Niet enkel voor een kwaliteitsvol en zorgvuldig samengesteld assortiment, maar ook voor quality time.Voor jezelf te verwennen, te ontplooien en te omarmen. Kortom: voor jezelf zijn.

  

Leon&Leonie: to sleep or not to sleep?

• 17-01-2018 in Voel je mooi

Er waait een nieuwe wind in de nachtmode wereld. Met Leon&Leonie heeft België er een nieuw nightwear label bij. Waar moederbedrijf Peignora staat voor een eerder klassieke collectie, gaat Leon&Leonie op zoek naar een trendy en creatieve lijn. Het merk brengt jongere stukken voor dames en heren en mikt op een doelgroep van 25 tot 55-jarigen.

  

Vylmer

• 17-01-2018 in Voel je thuis

Hou je van een verfrissend aperitief met bitter-zoete smaak en fruitige toets? Bezoek dan zeker de stand van Vylmer! 

  

Verhofstede Fruitsappen

• 15-01-2018 in Voel je thuis

In het begin van de jaren '80 was fruitteler Theo Verhofstede één van de eersten in Vlaanderen die op een geïntegreerde wijze fruit teelde. In '86 werden zijn boomgaarden met appels en peren in volle oogst getroffen door een vernietigende storm en hagelbui. 

  

Or Tea?: your cup of tea!

• 15-01-2018 in Voel je thuis

Dit voorjaar heeft Or Tea? 2 nieuwe boxes om je geliefden te verwennen: de Violet box en de Red box. De enige vraag die rest: schenk je'm met Valentijn of moederdag?
Je ontdekt ze, naast hun uitgebreide assortiment, tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair!

  

Weleda

• 15-01-2018 in Voel je mooi

De natuur, dat zijn wij. Soms zou je dat bijna vergeten. Hoe maakbaar wij en de wereld ook lijken te zijn, de natuur wint altijd. Zij brengt ons in balans. Hoe verder we van de natuur verwijderd raken, hoe verder we verwijderd raken van onszelf. 

  

Turtle gelooft dat een blijere wereld begint aan tafel!

• 15-01-2018 in Voel je gezond

Een goed begin is het halve werk. Heerlijke havermout als ontbijt geeft het hele gezin een gezonde boost. Turtle Porridge is volledig biologisch en zoet van nature. Zorgvuldig geteeld zonder schadelijke stoffen en ecologisch verpakt zonder bewaarmiddelen en toegevoegde suiker. Rijk aan vezels en trage koolhydraten.  

  

EZ Ride Benelux

• 15-01-2018 in Laat je inspireren

Dichtslibbende snelwegen, een stijgend aantal file-uren, lage-emissiezones, circulatieplannen in stadscentra en uitdagende klimaatdoelstellingen doen de vraag naar alternatieve vervoersmiddelen alleen maar toenemen. Vooral elektrische fietsen en speed pedelecs blijken een goed alternatief voor de wagen, maar binnenkort geldt dat ook voor elektronische steppen en ez-riders. EZ Ride is namelijk gestart met de verdeling van EZ Steps, EZ Riders en EZ Bikes in de Benelux.

  

Elvea, een feest uit Italië!

• 15-01-2018 in Voel je thuis

Elvea tomaten worden zorgvuldig geselecteerd en met veel passie geplukt in Parma, Toscane en Salerno. De productie vindt onmiddelijk plaats tijdens de oogstperiode, want rijpe tomaten wachten niet graag. 

  

De Vlaspit: Maatwerk op mensenmaat

• 15-01-2018 in Voel je thuis

Help samen met de Vlaspit de afvalberg te verkleinen! Gooi je kurken stoppen of kaarsresten niet bij het restafval. Breng ze mee naar de Goed Gevoel Ladies Fair, ontvang korting op uw aankoop en maak kans op een "verlichtend en warm geschenk"!

  

Trakteer uw collega’s, medewerkers en klanten op een verwenarrangement!

• 09-01-2018

De Goed Gevoel Ladies Fair, dat is 3 dagen proeven, kijken, voelen, genieten, shoppen, relaxen,  verrast en verwend worden!

  

Toerisme Bilzen

• 04-01-2018 in Laat je inspireren

Bilzen is een charmant stadje aan de Demer dat vooral bekend staat om zijn sfeervolle groene marktplein. 

  

Terra Noble

• 04-01-2018 in Voel je thuis

Terra Noble is al jaren gepassioneerd door voeding en in het bijzonder de bewaring ervan. Wat in de jaren 1960 begon als een kleine handelaar in fijne vleeswaren, groeide al snel uit tot een speciaalzaak vol kwaliteitsvolle producten met passie bereid.

  

Nutridia

• 04-01-2018 in Voel je gezond

Gezond bio koken, dat doe je met Nutridia! 

  

MInisterie van Unieke Zaken

• 04-01-2018 in Laat je inspireren

Het Ministerie van Unieke Zaken voert een vrolijke jihad tegen eenheidsworst en zurigheid volgens de dictatuur van de goesting.

  

Mamzel

• 04-01-2018 in Laat je inspireren

Mamzel verwondert, verbindt en verblijdt. Door een fun format aan te reiken, krijgen mensen de kans om individueel of collectief bij te dragen aan een mooiere wereld. Letterlijk en figuurlijk. Via een eigenzinnige productselectie brengen ze tastbaar geluk tot bij jou. On- en offline. 

  

Love Sundaily

• 04-01-2018 in Voel je mooi

De Antwerpse Charlotte Roegiest, 24 jaar jong, heeft altijd al een voorliefde gehad voor fashion. Als kind was ze al bezig met mode maar toch liep ze tegelijkertijd het liefst in de meest comfortabele kledij rond.

  

La Bottega

• 04-01-2018 in Voel je mooi

Zeg nooit zomaar 'schoenenwinkel' tegen La Bottega. Deze veelzijdige zaak in een voormalig opslagpand biedt je zoveel meer!

  

I JUST LOVE BREAKFAST

• 04-01-2018 in Voel je gezond

I JUST LOVE BREAKFAST staat voor heerlijke biologische granola. In een atelier in Antwerpen wordt de granola in kleine porties gemaakt om de lichte knapperige textuur te garanderen.

  

ENVIE

• 04-01-2018 in Voel je mooi

ENVIE is een Luxemburgs bedrijf in directe verkoop aan huis, opgericht in 1998, dat op vandaag 3 topmerken vertegenwoordigt:

Ontdek ook

Tickets kopen

Koop nu je tickets online en geniet van een voordeeltarief!

Exposanten

Ontdek het Goed Gevoel Ladies Fair exposantenaanbod.

Workshops

Goed Gevoel Ladies Fair workshops zijn inspirerend, gevarieerd en super plezierig!

Ontvang de Goed Gevoel Ladies Fair nieuwsbrief

Bezorg ons jouw emailadres en we bezorgen je vanaf nu de Ladies Fair newsletter.

 

Samen met mijn dochter heb ik een erg leuke dag gehad. We zijn er volgend jaar graag terug bij! Bedankt voor deze leuke belevenis.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics