Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Nieuwsoverzicht

  

Bekijk de Goed Gevoel Ladies Fair TV-spot!

• 16-02-2017 in Beursnieuws

De Goed Gevoel Ladies Fair, dat is pure "Us-time" voor jou en je vriendinnen. 

  

Train De Vie: Gluten free food

• 15-02-2017 in Voel je gezond

Je goed voelen, is het begin van succes op elk vlak. We horen steeds vaker dat het effect van voeding op je lichaam en geest te lang werd onderschat. Je bent wat je eet!

  

Start to Wash met Miele!

• 15-02-2017 in Voel je thuis

Moet je voor de allereerste keer zelf je was doen? Of vind je jezelf al een heuse wasexpert? Miele verwelkomt je graag op de Start to Wash stand! Hoeveel wasjes je ook al achter de rug hebt, bij Miele krijg je de handigste tips & tricks.

  

Pink Ribbon: Een stand met heel veel roze lintjes

• 15-02-2017 in Voel je mooi

Pink Ribbon België zal net zoals vorig jaar aanwezig zijn op de Goed Gevoel Ladies Fair. De organisatie strijdt tegen borstkanker door zo veel mogelijk mensen te sensibiliseren over de ziekte. Hun communicatie steunt op drie pijlers: preventie, opsporing en psychosciale zorg.

  

The Color Studio: stralend mooi door baanbrekende, veilige technieken

• 10-02-2017 in Voel je mooi

Zorgeloze, permanente schoonheid, dat is de missie van The Color Studio.
The Color Studio levert ondertussen al meer dan 20 jaar topkwaliteit en wordt beschouwd als dé specialist inzake permanente make-up, dermatografie, Osé wimperverlenging en Osé semipermanente
mascara. Met praktijkgerichte opleidingen geven ze die specifieke kennis ook door aantal van onafhankelijke schoonheidsspecialistes. Ook voor leuke make-up workshops kan je bij The Color Studio terecht.

  

De 6 zintuigen

• 09-02-2017 in Laat je inspireren

Na een carrière van 20 jaar als kapster heeft Greet besloten om een andere wending aan haar leven te geven. Door haar beroep en het persoonlijk contact met haar klanten heeft ze heel wat levenswijsheid meegekregen, en dit leidde haar ook naar haar keerpunt. 

  

Konjac Spons - Ilse D Esthetiek

• 09-02-2017 in Voel je mooi

Elke dag een mini gelaatsverzorging? Dat kan met de Konjac Spons! 

  

De Fakkel - Forever Living

• 09-02-2017 in Laat je inspireren

Leen van De Fakkel had een heel leuk en vitaal leven... Echter luisterde ze niet naar haar eigen lichaam en overschreed ze te vaak haar eigen grenzen. Tot dat de stekker plots werd uitgetrokken...
Toen besefte ze hoe belangrijk een gezond lichaam is om echt geluk te kunnen ervaren. 

  

Polar

• 08-02-2017 in Laat je inspireren

Polar is de Finse uitvinder van draadloze hartslagmeters voor atleten en pionier op het vlak van trainingstechnologie. Vandaag wenden zij hun expertise en hun grondige kennis van het menselijk lichaam niet enkel aan om atleten te helpen hun sportprestaties te verbeteren maar evenzeer om begeleiding en motivatie te bieden aan mensen die op zoek zijn naar een extra stimulans voor de start van een actief en gezond leven. 

  

CM, uw gezondheidsfonds

• 03-02-2017 in Voel je gezond

Ontdek CM, uw gezondheidsfonds. CM evolueert van een ziekenfonds naar een gezondheidsfonds. Hoe ze dat doen? Dat ontdek je binnenkort op de Goed Gevoel Ladies Fair!

  

La Bella Vita

• 02-02-2017 in Voel je mooi

Van heerlijk geparfumeerd de dag doorgaan, tot je van top tot teen verzorgen met heerlijk geurende lichaamsproducten of verantwoord genieten met Bio en Eco producten, het kan allemaal met de producten van La Bella Vita. Als invoerder voor België en Nederland biedt La Bella Vita parfums, lichaams- en gelaatsverzorgingsproducten aan van Acque Di Italia en Acqua Reale.

  

Aantrekkelijk workshop-programma! 

• 01-02-2017 in Beursnieuws

We voorzien ook dit jaar weer een uitgebreid workshopaanbod met interactieve sessies rond zelfvertrouwen, inspirerende vegetarische kooksessies, make-up sessies en nog veel meer.
We geven je alvast een sneak peak van wat je te wachten staat!

  

Ook te ontdekken op de Goed Gevoel Ladies Fair

• 01-02-2017 in Beursnieuws

Maak kennis met je boodschappenbuddie: de Trolley Bag. Doorbreek het taboe en durf weer leven. Tips voor een onvergetelijke Valentijn!

  

Trolley bags

• 31-01-2017 in Voel je thuis

De handigste boodschappentas! Als er een prijs uitgereikt zou worden tijdens de Handigste boodschappentas van het Jaar verkiezing; dan zou die zeker gewonnen worden door de Trolley Bags! Deze handige tas helpt je om je boodschappen makkelijker te sorteren en sneller mee te nemen.

  

Purasana

• 30-01-2017 in Voel je gezond

Purasana omvat onder andere een breed gamma van de meest gekende en gebruikte superfoods in peder, zaden of bonen en meerdere superfood mixen. Ze zijn één voor één van uitstekende kwaliteit en bovendien van biologische oorsprong. Ze zijn dus goed voor mens en aarde en het nuttigen ervan beloont de kleine landbouwer, stimuleert en helpt de biologische landbouw.

  

Volmer

• 27-01-2017 in Voel je thuis

Hou je van een verfrissend aperitief met bitter-zoete smaak en fruitige toets? Bezoek dan zeker de stand van Volmer! 

  

Jules Clarysse

• 27-01-2017 in Voel je thuis

Jules Clarysse is een internationaal bedrijf in bad- en keukenlinnen met hoofdzetel in Belgie. Dankzij hun eigen designafdeling staan ze steeds garant voor een uniek kleurenpalet en trendy collecties bad- en keukenlinnen bestaande uit strandlakens, handdoeken, washandjes, badjassen en keukenhanddoeken.

  

Azaleashop.be

• 25-01-2017 in Laat je inspireren

Nog nooit van Azaleashop.be gehoord?
Dan weet je dus nog niet dat je online azalea’s kunt bestellen en gratis aan huis kunt laten leveren, dat hun azalea’s rechtstreeks vanuit hun serres geleverd worden (verser kan echt niet) en dat ze een gemakkelijk systeem hebben om onze azalea’s water te geven dankzij de waterwiek?

 

  

Victoria Juwelen

• 24-01-2017 in Laat je inspireren

Sinds 1991 ontwerpt Victoria jaarlijks een nieuwe collectie juwelen.
In de Victoria collectie vindt elke vrouw de kwaliteitsjuwelen die bij haar passen en die zij jaar in jaar uit, seizoen na seizoen, met plezier zal dragen.
U zal vaststellen dat Victoria een brede waaier aan stijlen biedt: traditioneel of vooruitstrevend, sober of verfijnd, discreet of uitbundig.  

  

Viv! Body Luxuries

• 24-01-2017 in Voel je mooi

Viv! Body Luxuries is een vernieuwend Nederlands merk gericht op luxe parfum, lichaamsverzorging en lifestyle producten. Bij Viv! vinden ze het belangrijk dat JIJ je speciaal voelt. Bijzondere geuren en producten die je een weldadig en luxe gevoel geven.

  

Thermen Katara

• 24-01-2017 in Voel je mooi

Thermen Katara, een van de grootste sauna's van het land, neemt je mee op een reis rond de wereld van sauna en wellness. Ontdek onze uitgebreide waaier aan binnen- en buitensauna's, baden, hamam, massages en verzorgingen uit alle delen van de wereld en geniet culinair van onze dagverse keuken.

 

Blijf op de hoogte

Ontdek ook

Ontvang de Goed Gevoel Ladies Fair nieuwsbrief

Bezorg ons jouw emailadres en we bezorgen je vanaf nu de Ladies Fair newsletter.

 

Samen met mijn dochter heb ik een erg leuke dag gehad. We zijn er volgend jaar graag terug bij! Bedankt voor deze leuke belevenis.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics