Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Nieuwsoverzicht

  

Thee met een verhaal

• 24-01-2017 in Voel je thuis

Niet zomaar thee, maar ook thee-tijd met jezelf. Dat is wat Jess Van Humbeeck, gecertifieerd theesommelier, met de wereld wil delen. Thee is zo veel meer dan de op een na meest gedronken drank ter wereld. Voor Jess is het een levensstijl geworden. In haar zoektocht naar kwaliteitsthee, begon ze 2 jaar geleden het kleinschalige Matsici. Matsici stond voor de namen van haar kindjes: Matteo, Simon en Ciara. Omdat Matsici niet zo veel zegt, veranderde ze de naam een jaar geleden in Thee met een Verhaal. Aangezien ze haar kwaliteitsthee zelf importeert, kent ze de verhalen van de mooie theesoorten die je bij haar vindt.

 

  

Natalie Segnana

• 24-01-2017 in Voel je gezond

Natalie heeft altijd veel belang gehecht aan mensen beter doen voelen. Zowel als kinesitherapeute als met shiatsu- en yoga-activiteiten stelt ze niet alleen het lichaam maar ook de mens centraal. Het is een manier van leven die ze graag met je deelt op de Goed Gevoel Ladies Fair!  

  

Quali-time

• 24-01-2017 in Laat je inspireren

Zit je privé administratie door elkaar?
Ben je vaak spullen kwijt, net als je ze nodig hebt?
Word je to-do lijstje langer in plaats van korter?
Koop je wel eens iets wat je achteraf al in huis bleek te hebben?
Is de gezinsroutine meer chaos dan planning?
Ga je verhuizen en zie je er tegenop om je spullen te moeten uitzoeken?  

  

Wist-je-datjes en culinaire hoogstandjes

• 23-01-2017 in Beursnieuws

TIjdens de Goed Gevoel Ladies Fair nemen we je mee op een culinaire ontdekkingstocht met als eindbestemming een wondere wereld vol verfijnde streekproducten en heerlijke food. Maar...

  

Opnieuw Fijnproeversplein!

• 23-01-2017 in Beursnieuws

We schenken opnieuw bijzondere aandacht aan authentieke, ambachtelijke (streek) producten en verfijnde smaken. Sommige  producten krijgen een eigen uniek plekje op het ‘Fijnproeversplein’.

  

Firma Saelen

• 19-01-2017 in Laat je inspireren

De Firma Saelen is een familiebedrijf gespecialiseerd in luchtzuivering, allergiebehandeling en stofbestrijding. Hierin slagen ze niet alleen dankzij hun enthousiasme, maar ook door gebruik te maken van de allernieuwste technieken, in samenwerking met de beste Europese fabrikanten op de markt.  

  

Goed Gevoel Ladies Fair 2017? Een greep uit het aanbod!

• 11-01-2017 in Beursnieuws

Er valt heel wat nieuws te ontdekken op Goed Gevoel Ladies Fair 2017! Een greep uit het aanbod: Evy Gruyaert van Energy Lab zal er zijn. Houd het ontspannen en gezond. Bezoek je favoriete webshop offline! Neem jouw loopbaan in handen, Meer bewegen is fun! 

  

Een sfeervol driedaags lentefeest met ONS!

• 10-01-2017 in Beursnieuws

Het ONS-plein wordt opnieuw een centrale plaats waar je hun dienstverlening beter leert kennen.  Op Goed Gevoel Ladies Fair gaat Ons voor 3 hoofdthema’s waarrond allerlei workshops zullen worden georganiseerd: culinair, creatief/duurzaam en ontstressen.

  

CAP, persoonlijk service - voor een zorgeloze vakantie!

• 09-01-2017 in Laat je inspireren

Al 26 jaar is CAP gespecialiseerd in het verhuur van vakantiewoningen.
Zowel in Frankrijk, Spanje als Italië bieden ze schitterende verblijven aan.
Steeds met toewijding en enthousiasme zoeken ze graag naar de ideale vakantiebestemming voor u.  

  

Buenobio

• 09-01-2017 in Voel je gezond

De Buenobio box is een ontdekkingsbox gevuld met uitsluitend bio en natuurlijke producten. Elke maand bieden we een ander thema aan met nieuwe producten die we uit alle hoeken van de wereld halen.

  

Altijd iets moois

• 09-01-2017 in Laat je inspireren

Altijd Iets Moois is winkel én webshop, gespecialiseerd in landelijke woonaccessoires.
Door veelvuldig inkoopreizen te maken vinden zij voor u steeds weer nieuwe, unieke en mooie woonaccessoires. Voor uw woonkamer, keuken en tuin.
   

  

Agios Ilios

• 09-01-2017 in Voel je thuis

Droom jij van gezonde voeding? Van echte en eerlijke producten op je bord? Kom dan kennismaken met Agios Ilios. 

  

Natuurlijke producten bij Keypharm

• 09-01-2017 in Voel je mooi

KeyPharm ontwikkelt kwalitatief hoogstaande, natuurlijke gezondheids- en verzorgingsproducten. Ze bieden de consument een brede waaier van producten aan, die de gezondheid en het gevoel van welzijn bevorderen. Een perfecte match met onze Goed Gevoel Ladies Fair dus!
 

  

Kleur- en stijladvies bij HanneMore

• 09-01-2017 in Voel je mooi

HanneMore is 'the place to be' voor professioneel kleur- en stijladvies. Consulente Ann Moorhem neemt je graag mee op reis in de boeiende wereld van kleur om er je eigen plekje te laten ontdekken en je de nodige know-how bij te brengen voor jouw persoonlijke stijl. Zo word je gaandeweg fashionable your way!

  

MARC INBANE: mooi natuurlijk bruin

• 09-01-2017 in Voel je mooi

MARC INBANE is een Nederlandse fabrikant, gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en verkopen van luxe cosmetische producten. De distributie is zowel nationaal als internationaal via high-end verkoopkanalen.

Met het gehaaste leven, de beperkte zonuren en schadelijke UV-straling in gedachten, is het idee van de natural tanning spray ontstaan.

  

Lifjalla

• 06-01-2017 in Voel je gezond

Onbehandeld Natuurzuiver water uit Ijsland, één van de minst bezoedelde regio's uit de wereld. 

  

FAIRCO.BE brengt Europese marktjes bij jou in huis!

• 06-01-2017 in Voel je thuis

Niki & Johan startten in 2014 met het project FAIRCO (Fair Cooperation) na een reis naar Kreta waar zij kennis maakten met artisanale familiebedrijfjes. FAIRCO koopt natuurlijke artisanale producten, die je op Europese lokale marktjes vindt, bij lokale familiebedrijfjes aan, waardoor hun omzet kan groeien en we het behoud van hun culturele waarde kunnen helpen garanderen.
De naam van hun site FAIRCO.BE is ontstaan uit hun visie: ze wensen aan te sluiten bij het idee van fair trade in een faire cooperatie met lokale producenten.
 
 

  

De wereld van MARTERA

• 06-01-2017 in Voel je gezond

MARTERA is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen. Met meer dan 20 jaar ervaring in pure en natuurlijke producten kiezen ze bewust voor kwalitatieve ingrediënten en een milieuvriendelijke verpakking. Alle MARTERA producten zijn vrij van conserveermiddelen, kleurstoffen, chemische additieven en de ingrediënten zijn, waar mogelijk, van biologische oorsprong. De superfoodsappen en omega 3-olie worden rechtstreeks geïmporteerd van bij lokale producenten, die met zorg gekozen worden en volgens strenge Europese normen produceren.

  

Goesting in Gezondheid!

• 06-01-2017 in Voel je gezond

Hou jij van de topcombinatie lekker én gezond? Dan doen de granola’s van 'Goesting in Gezondheid' jouw smaakpapillen ongetwijfeld juichen. Bereid je al maar voor op een spontane ‘hmmm’! Want deze heerlijke handgemaakte granola’s creëren een smaakexplosie in je mond. Ze bevatten alleen gezonde en natuurlijke ingrediënten zoals havermout, noten, zaden en pitten. Zonder toegevoegde suikers, bewaarmiddelen, kleur- en smaakstoffen zijn ze dan ook ideaal als ontbijt of als gezond tussendoortje.

  

FitFlop: HAPPINESS AT YOUR FEET™

• 06-01-2017 in Voel je gezond

Bij FitFlop vinden ze dat wie een geïnspireerd leven wenst, moet beginnen met een goede fundering. Daarom creëerden ze de opwindendste ergonomische sandalen, schoenen en laarzen ter wereld door zich te baseren op een design van wereldklasse, een vleugje mode en een voortdurend vernieuwende mix van schoonheid, verstand en vooruitstrevende biomechanici.

  

Doorbreek het taboe en durf weer leven!

• 06-01-2017 in Voel je gezond

1 op 4 vrouwen heeft last van urineverlies. Jong en oud. Maar niemand spreekt erover! Als zoveel vrouwen hier in de loop van hun leven mee te maken krijgen, dan zou dat toch de gewoonste zaak van de wereld moeten zijn?

Blijf op de hoogte

Ontdek ook

Ontvang de Goed Gevoel Ladies Fair nieuwsbrief

Bezorg ons jouw emailadres en we bezorgen je vanaf nu de Ladies Fair newsletter.

 

Bij 'Ons' ook veel gelukkige gezichten!

 Patricia
Presskit Web design en development by Lavagraphics