Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Nieuwsoverzicht

  

Koop nu je ticket online met € 2 korting

• 14-02-2016 in Beursnieuws

Goed nieuws, ladies: de ticketverkoop voor de Goed Gevoel Ladies Fair officieel geopend!

  

Word Goed Gevoel Ladies Fair ambassadrice

• 14-02-2016 in Beursnieuws

Kijk jij ook zo uit naar de Goed Gevoel Ladies Fair? Ben je nu al volop vriendinnen warm aan het maken om je te vergezellen naar dé shopping- en belevingsbeurs van Vlaanderen? Promoot de Goed Gevoel Ladies Fair samen met ons en word ervoor beloond met mooie prijzen!

  

Kom mee feesten op de Goed Gevoel Plaza

• 14-02-2016 in Beursnieuws

De Goed Gevoel Plaza vormt het bruisende hart van de Goed Gevoel Ladies Fair! Je kan er samen met je vriendinnen genieten van een glaasje bubbels of verfrissende ijsthee en kan er deelnemen aan verschillende workshops. Wat dacht je bijvoorbeeld van een demo van Elke Willemen, visagiste en auteur van het boek ‘Make Up? My Story.’?

  

Het Goed Gevoel Ladies Fair team wenst je een schitterend 2016!

• 20-01-2016 in Beursnieuws

2016 wordt ongetwijfeld een bijzonder jaar. Onze ondertussen al vierde (!) editie van de Goed Gevoel Ladies Fair vindt plaats in een nieuwe hal en wordt ineens ook in een gloednieuw kleedje gestoken.

  

Kom weer mee feesten met Martine, Sofie en Lien

• 20-01-2016 in Beursnieuws

Jawel, gezondheidscoach Martine Prenen, keukenprinses Sofie Dumont en stijlgoeroe Lien Degol tekenen weer present op onze Goed Gevoel Ladies Fair! Worstel je met je kledingstijl? 

  

Ons kiest voor een nieuwe aanpak

• 20-01-2016 in Beursnieuws

Het grote huis van Ons was de voorbije 3 jaar een centrale plaats waar bezoeksters elkaar konden ontmoeten en waar je kon kennismaken met de organisatie en haar activiteiten. De naam ‘Ons’ klinkt je ondertussen dus wellicht al bekend in de oren. Maar wist je dat Ons ook staat voor creatieve vrouwen met een blik vooruit, met aandacht voor duurzaamheid en voor de mensen om zich heen?

  

Save the date, ladies: 24, 25en 26 maart 2017

• 23-11-2015 in Beursnieuws

Kom jij volgend jaar op 24, 25 en 26 maart weer mee shoppen, ontspannen en genieten op onze Goed Gevoel Ladies Fair?

  

Voel je mooi

• 23-11-2015 in Voel je mooi

Maak kennis met de nieuwste trends in make-up en huidverzorgingspoducten, leer alles over anti-aging therapieën of laat je verwennen met een heerlijk ontspannende massage. 

  

Voel je gezond

• 23-11-2015 in Voel je gezond

Ook volgend jaar blijven we op onze Goed Gevoel Ladies Fair de nadruk leggen op gezonde ‘feelgood’ producten. Sterker nog, we wijden er nu zelfs een volledige themazone aan! 

  

Voel je thuis

• 23-11-2015 in Voel je thuis

Misschien wel de meest gezellige themazone op onze Goed Gevoel Ladies Fair! Hier creëren we samen met onze exposanten een warm thuisgevoel. Van woon- en tuindecoratie over kleur- en interieuradvies, tot alles wat je nodig hebt om thuis lekker te experimenteren in de keuken. 

  

Laat je inspireren

• 23-11-2015 in Laat je inspireren

Nood aan carrièreadvies? Worstel je om je privéleven met je professionele activiteiten in balans te brengen? Wil je graag eens horen wat personal coaching,  een yogacursus of, waarom niet, hypnosetherapie voor jou zouden kunnen betekenen? Dan moet je zéker op ontdekkingstocht in deze themazone.

  

Ontdek samen met Geena Lisa de Goed Gevoel Ladies Fair

• 30-09-2014

Geena Lisa ging voor ons op stap door de Goed Gevoel Ladies Fair en interviewde een aantal enthousiaste bezoeksters en tevreden standhoudsters. Snuif samen met Geena de sfeer op...

Blijf op de hoogte

Ontdek ook

Tickets kopen

Koop nu je tickets online en geniet van een voordeeltarief!

Ontvang de Goed Gevoel Ladies Fair nieuwsbrief

Bezorg ons jouw emailadres en we bezorgen je vanaf nu de Ladies Fair newsletter.

Recente pins

Volg ons op pinterest, het hele jaar door.
We pinnen heel wat voor je wereld, je smaak,
je stijl en je lijf.

Volg ons op Pinterest
 

Ik nam mijn 17- en 21-jarige dochter mee. We vonden het top en hebben genoten van alle verwennerij! Terwijl ze alle aanwinsten uitpakten, was de reactie meermaals: 'volgend jaar gaan we weer hé mamsie!'

 Sandra
Presskit Web design en development by Lavagraphics