Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Nieuwsoverzicht

  

Voel je gezond

• 01-10-2017 in Voel je gezond

Ook volgend jaar blijven we op onze Goed Gevoel Ladies Fair de nadruk leggen op gezonde ‘feelgood’ producten. Sterker nog, we wijden er nu zelfs een volledige themazone aan! 

  

FIT-out

• 29-11-2017 in Voel je gezond

Ben jij op zoek naar een plaats waar jij je thuis voelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaalt? Dan is FIT-out HET fitnesscentrum voor jou. 

  

Nakd

• 30-10-2017 in Voel je gezond

Bij Nakd zijn ze sinds 2004 in de keuken aan de slag gegaan met het maken van gezonde voeding en goede alternatieven. Denk jij ook nog vaak dat natuurlijke producten 'somber' en 'smaakloos' zijn? Nakd bewijst je het tegendeel. Zij bieden producten aan die fun en smaakvol zijn!    

  

De gezondste ijsjes zijn van Ijsboerke

• 30-10-2017 in Voel je gezond

Ijsboerke produceert al meer dan 80 jaar de meest overheerlijke ijsjes voor jong en oud. Ze maken gebruik van 100% Belgische producten.

  

Belinda's Kitchen

• 30-10-2017 in Voel je gezond

Belinda is een Australische gediplomeerde chef met een passie voor bakken en een gezonde en gebalanceerde levensstijl. 

  

CM, uw gezondheidsfonds

• 03-02-2017 in Voel je gezond

Ontdek CM, uw gezondheidsfonds. CM evolueert van een ziekenfonds naar een gezondheidsfonds. Hoe ze dat doen? Dat ontdek je binnenkort op de Goed Gevoel Ladies Fair!

  

Purasana

• 30-01-2017 in Voel je gezond

Purasana omvat onder andere een breed gamma van de meest gekende en gebruikte superfoods in peder, zaden of bonen en meerdere superfood mixen. Ze zijn één voor één van uitstekende kwaliteit en bovendien van biologische oorsprong. Ze zijn dus goed voor mens en aarde en het nuttigen ervan beloont de kleine landbouwer, stimuleert en helpt de biologische landbouw.

  

Lifjalla

• 06-01-2017 in Voel je gezond

Onbehandeld Natuurzuiver water uit Ijsland, één van de minst bezoedelde regio's uit de wereld. 

  

De wereld van MARTERA

• 06-01-2017 in Voel je gezond

MARTERA is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen. Met meer dan 20 jaar ervaring in pure en natuurlijke producten kiezen ze bewust voor kwalitatieve ingrediënten en een milieuvriendelijke verpakking. Alle MARTERA producten zijn vrij van conserveermiddelen, kleurstoffen, chemische additieven en de ingrediënten zijn, waar mogelijk, van biologische oorsprong. De superfoodsappen en omega 3-olie worden rechtstreeks geïmporteerd van bij lokale producenten, die met zorg gekozen worden en volgens strenge Europese normen produceren.

  

FitFlop: HAPPINESS AT YOUR FEET™

• 06-01-2017 in Voel je gezond

Bij FitFlop vinden ze dat wie een geïnspireerd leven wenst, moet beginnen met een goede fundering. Daarom creëerden ze de opwindendste ergonomische sandalen, schoenen en laarzen ter wereld door zich te baseren op een design van wereldklasse, een vleugje mode en een voortdurend vernieuwende mix van schoonheid, verstand en vooruitstrevende biomechanici.

  

Doorbreek het taboe en durf weer leven!

• 06-01-2017 in Voel je gezond

1 op 4 vrouwen heeft last van urineverlies. Jong en oud. Maar niemand spreekt erover! Als zoveel vrouwen hier in de loop van hun leven mee te maken krijgen, dan zou dat toch de gewoonste zaak van de wereld moeten zijn?

  

De gezondheidsproducten van Svensson

• 06-01-2017 in Voel je gezond

Svensson®, sedert 1973 pionier in kwalitatieve en functionele gezondheidsproducten, biedt jou ondersteuning op het gebied van gezondheid, afslanken, op eigen benen ouder worden, seksuele prestaties, schoonheid en sport.

Blijf op de hoogte

Ontdek ook

Tickets kopen

Koop nu je tickets online en geniet van een voordeeltarief!

Ontvang de Goed Gevoel Ladies Fair nieuwsbrief

Bezorg ons jouw emailadres en we bezorgen je vanaf nu de Ladies Fair newsletter.

 

Bij 'Ons' ook veel gelukkige gezichten!

 Patricia
Web design en development by Lavagraphics