Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

     

CM, je gezondheidsfonds

• 16-02-2018 in Voel je gezond

CM gezondheidsfonds? Ik hoor het je al denken. Dat betekent gewoon dat CM er altijd zal zijn, in sickness and in health. Voel je je niet goed, dan ben je bij hen aan het juiste adres. Wil je graag gezond blijven? Dan ook!

Ontdek op de CM-stand hoe fit en monter je bent. Keito, hun gezondheidsmeter, drukt met plezier een rapportje af. Ontrafel daarna, als een ware mythbuster, enkele gezondheidsmythes. Misschien ga je wel naar huis met een heerlijke, groene verrassing!

Hou ook zeker de workshops en beweegsessies van CM in de gaten. Altijd willen weten waarom koekjes zo verleidelijk zijn? Debbie Devenyn heeft wat antwoorden voor je. Doe je ook vaak van alles tegelijk? Erna Claes legt uit waarom dat niet zo’n goed idee is. Zin in wat actie? Pak een resistance band en doe mee met de beweegsessie van Springbokcoaching. Goed voor je lijf en fun gegarandeerd.

 

Ik nam mijn 17- en 21-jarige dochter mee. We vonden het top en hebben genoten van alle verwennerij! Terwijl ze alle aanwinsten uitpakten, was de reactie meermaals: 'volgend jaar gaan we weer hé mamsie!'

 Sandra
Presskit Web design en development by Lavagraphics