Praktisch

Tickets

Toegangsprijzen

Kinderen tot en met 12 jaar mogen in gezelschap van een ouder de beurs gratis bezoeken.

Heeft u een kortingskaart? Dan kan u deze zeker ook gebruiken aan de ingang.

 

€ 15
Aan de kassa

Online tickets kopen kan tot donderdag 22 maart.
Goodiebag inbegrepen! Beschik je over een uitnodigingskaart met daarop een promocode? Dan kan je deze ook gebruiken tijdens je online aankoop of aan de kassa.

Kortingen worden automatisch verrekend op de gebruikelijke toegangsprijs. Verschillende reducties zijn niet cumuleerbaar.

Bestel je tickets
€ 13
Online Ticket

Openingsuren

23-03-2018 11u00 tot 20u00
24-03-2018 10u00 tot 18u00
25-03-2018 10u00 tot 18u00

Bereikbaarheid

MET DE WAGEN

Flanders Expo is makkelijk te bereiken met de wagen en ligt direct aan de afrit 14 van de E40 tussen Brussel en Oostende.

PARKEREN

Flanders Expo beschikt over een grote bezoekersparkeerplaats. Een parkingticket koop je niet op de parkeerplaats, maar in de inkom van Hal 1, dus daar waar de Goed Gevoel Ladies Fair plaatsvindt.

Voor meer details over parkeren (en gratis parkeerplaatsen voor mensen met een beperking) kan je terecht op de Flanders Expo website!

Flanders Expo

Maaltekouter 1
9051 Gent

Openbaar vervoer

U wil graag met het openbaar vervoer naar de Goed Gevoel Ladies Fair? Uitstekend idee! Plan gewoon je reis tot aan het treinstation Gent Sint-Pieters. Wist je dat je op zaterdag en zondag gebruik kan maken van een voordelig weekendbiljet?

Aan het station neemt u tramlijn 1, Flanders Expo is de eindhalte en stopt direct voor Hal 1 waar u meteen de ingang naar de Goed Gevoel Ladies Fair kan vinden.

Van het station tot aan de expohallen ben je hoogstens een achttal minuutjes onderweg en omdat tramlijn 1 zowat om de 10 minuten vertrekt, hoef je dus nooit lang te wachten.

Liever met de fiets? Dan kan je ook gebruik maken van een coole blue-bike! Je vindt de blauwe fietsen direct aan het station.

 

Bij 'Ons' ook veel gelukkige gezichten!

 Patricia
Presskit Web design en development by Lavagraphics