•    

    Save the date

    vrijdag 29 maart - 11u tot 20u
    zaterdag 30 maart - 10u tot 18u
    zondag 31 maart - 10u tot 18u

Nieuwsoverzicht

  

Or Tea? Lill & Mortar

• 12-02-2019 in Nieuws van exposanten

We bewijzen dat thee niet saai, ingewikkeld of een drankje voor oma’s is. Or Tea? is de 'Tea of the Modern Generation’. Unieke blends van onberispelijke kwaliteit, afkomstig van de beste theegebieden, die op een hedendaagse manier worden gedronken. Niet alleen de thee is biologisch, ook de verpakkingen zijn milieuvriendelijk en worden bedrukt met soja-inkt. Alle builtjes zijn bovendien vervaardigd uit maïszetmeel zodat ook deze volledig afbreekbaar zijn. Or Tea? maakt van thee het nieuwe bakje troost  

  

Yakult, een klein flesje vol wetenschap

• 12-02-2019 in Nieuws van exposanten

Ontdek de boeiende wereld van bacteriën, je kleinste vrienden!
Bacteriën hebben er al een hele levensgeschiedenis opzitten. Ze zijn sinds miljoenen jaren op aarde, hebben verschillende functies en ze zitten overal. Bijvoorbeeld op en in je lichaam, op je smartphone, in je tas, in de lucht, op de grond en in je voeding. Maar toch kun je ze niet met het blote oog zien.  

  

Sunday Brush

• 12-02-2019

Sunday Brush, zonnepoeder met SPF50, niet meer smeren met zonnecrèmes of lotions. Makkelijk aan te brengen met de zelfdoserende brush. Sunday Brush egaliseert de huid en oneffenheden en beschermt je tegen UVA en UVB stralen.

  

Floom, elke dag gezond ontbijt

• 12-02-2019 in Nieuws van exposanten

Altijd al op zoek geweest naar een gezond ontbijt dat smaakt alsof je het zelf gemaakt hebt, maar waar je geen uren voor in de keuken hoeft te staan? Dat is exact wat FLOOM voor je doet!   

Alle Goed Gevoel Ladies Fair nieuws

Tickets kopen

Bestel hier je tickets en ontvang €2 korting per ticket. (Excl. servicekosten)

Ontvang de Goed Gevoel Ladies Fair nieuwsbrief

Bezorg ons jouw emailadres en we bezorgen je vanaf nu de Ladies Fair newsletter.

Ik nam mijn 17- en 21-jarige dochter mee. We vonden het top en hebben genoten van alle verwennerij! Terwijl ze alle aanwinsten uitpakten, was de reactie meermaals: 'volgend jaar gaan we weer hé mamsie!'

Sandra
Web design en development by Lavagraphics