Enkele reacties van exposanten

Getuigenissen

Benieuwd wat onze exposanten vonden van de Goed Gevoel Ladies Fair? Hieronder vindt u een greep uit de vele enthousiaste reacties!

"Bedankt voor een zeer geslaagde beurs! Het zag er mooi uit, de beurs had een goede sfeer door gebruik van mooie materialen en kleuren. Daarnaast leuke activiteiten, stands en leuke bezoekers. Voor ons was de beurs een succes, we hebben veel nieuwe consumenten laten kennismaken met Garden Gourmet en de reacties waren zeer positief."

- Wietske Breimer, Brand Manager Garden Gourmet

"Met een ‘goed gevoel’ terug thuis. Wat een leuke mensen ontmoet! Lieve buren en een perfecte organisatie, dankjewel Goed Gevoel Ladies Fair!"

- Hilde Vandebroek, Zaakvoerster Retro Happiness

"Bedankt voor dit prachtig evenement en de vlotte samenwerking. Jullie werkwijze en aanpak, communicatie, media-aandacht, ... zijn dingen waar sommige andere beursorganisaties nog veel van kunnen leren."

- Didiier Depraetere

“Boeiende stands met veel interactie in een gezellig kader. Een topbeurs!”

- Luc Maes, GlamSmile

“De Goed Gevoel Ladies Fair vormt een ideale match met ‘merci’! Door de interactie op de beurs was dit een mooie kans om onze klanten beter te leren kennen!”

- Anke Winckelmans, Storck

“De beurs was een groot succes. Veel enthousiaste dames die met vriendinnen op stap waren: dat is een krachtige troef om hieraan deel te nemen. De grote verscheidenheid aan producten was een groot pluspunt op deze beurs.”

- Stefanie Follens, Giks Mode

In cijfers

Bekijk meer

"Het leven is niet perfect ...maar je outfit kan dat wel zijn! "

Goed Gevoel Magzine
Web design en development by Lavagraphics