Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Nieuwsoverzicht

  

Or Tea?: your cup of tea!

• 15-01-2018 in Voel je thuis

Dit voorjaar heeft Or Tea? 2 nieuwe boxes om je geliefden te verwennen: de Violet box en de Red box. De enige vraag die rest: schenk je'm met Valentijn of moederdag?
Je ontdekt ze, naast hun uitgebreide assortiment, tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair!

  

Weleda

• 15-01-2018 in Voel je mooi

De natuur, dat zijn wij. Soms zou je dat bijna vergeten. Hoe maakbaar wij en de wereld ook lijken te zijn, de natuur wint altijd. Zij brengt ons in balans. Hoe verder we van de natuur verwijderd raken, hoe verder we verwijderd raken van onszelf. 

  

Turtle gelooft dat een blijere wereld begint aan tafel!

• 15-01-2018 in Voel je gezond

Een goed begin is het halve werk. Heerlijke havermout als ontbijt geeft het hele gezin een gezonde boost. Turtle Porridge is volledig biologisch en zoet van nature. Zorgvuldig geteeld zonder schadelijke stoffen en ecologisch verpakt zonder bewaarmiddelen en toegevoegde suiker. Rijk aan vezels en trage koolhydraten.  

  

EZ Ride Benelux

• 15-01-2018 in Laat je inspireren

Dichtslibbende snelwegen, een stijgend aantal file-uren, lage-emissiezones, circulatieplannen in stadscentra en uitdagende klimaatdoelstellingen doen de vraag naar alternatieve vervoersmiddelen alleen maar toenemen. Vooral elektrische fietsen en speed pedelecs blijken een goed alternatief voor de wagen, maar binnenkort geldt dat ook voor elektronische steppen en ez-riders. EZ Ride is namelijk gestart met de verdeling van EZ Steps, EZ Riders en EZ Bikes in de Benelux.

  

Elvea, een feest uit Italië!

• 15-01-2018 in Voel je thuis

Elvea tomaten worden zorgvuldig geselecteerd en met veel passie geplukt in Parma, Toscane en Salerno. De productie vindt onmiddelijk plaats tijdens de oogstperiode, want rijpe tomaten wachten niet graag. 

  

De Vlaspit: Maatwerk op mensenmaat

• 15-01-2018 in Voel je thuis

Help samen met de Vlaspit de afvalberg te verkleinen! Gooi je kurken stoppen of kaarsresten niet bij het restafval. Breng ze mee naar de Goed Gevoel Ladies Fair, ontvang korting op uw aankoop en maak kans op een "verlichtend en warm geschenk"!

  

Trakteer uw collega’s, medewerkers en klanten op een verwenarrangement!

• 09-01-2018

De Goed Gevoel Ladies Fair, dat is 3 dagen proeven, kijken, voelen, genieten, shoppen, relaxen,  verrast en verwend worden!

  

Toerisme Bilzen

• 04-01-2018 in Laat je inspireren

Bilzen is een charmant stadje aan de Demer dat vooral bekend staat om zijn sfeervolle groene marktplein. 

  

Terra Noble

• 04-01-2018 in Voel je thuis

Terra Noble is al jaren gepassioneerd door voeding en in het bijzonder de bewaring ervan. Wat in de jaren 1960 begon als een kleine handelaar in fijne vleeswaren, groeide al snel uit tot een speciaalzaak vol kwaliteitsvolle producten met passie bereid.

  

Nutridia

• 04-01-2018 in Voel je gezond

Gezond bio koken, dat doe je met Nutridia! 

  

MInisterie van Unieke Zaken

• 04-01-2018 in Laat je inspireren

Het Ministerie van Unieke Zaken voert een vrolijke jihad tegen eenheidsworst en zurigheid volgens de dictatuur van de goesting.

  

Mamzel

• 04-01-2018 in Laat je inspireren

Mamzel verwondert, verbindt en verblijdt. Door een fun format aan te reiken, krijgen mensen de kans om individueel of collectief bij te dragen aan een mooiere wereld. Letterlijk en figuurlijk. Via een eigenzinnige productselectie brengen ze tastbaar geluk tot bij jou. On- en offline. 

  

Love Sundaily

• 04-01-2018 in Voel je mooi

De Antwerpse Charlotte Roegiest, 24 jaar jong, heeft altijd al een voorliefde gehad voor fashion. Als kind was ze al bezig met mode maar toch liep ze tegelijkertijd het liefst in de meest comfortabele kledij rond.

  

La Bottega

• 04-01-2018 in Voel je mooi

Zeg nooit zomaar 'schoenenwinkel' tegen La Bottega. Deze veelzijdige zaak in een voormalig opslagpand biedt je zoveel meer!

  

I JUST LOVE BREAKFAST

• 04-01-2018 in Voel je gezond

I JUST LOVE BREAKFAST staat voor heerlijke biologische granola. In een atelier in Antwerpen wordt de granola in kleine porties gemaakt om de lichte knapperige textuur te garanderen.

  

ENVIE

• 04-01-2018 in Voel je mooi

ENVIE is een Luxemburgs bedrijf in directe verkoop aan huis, opgericht in 1998, dat op vandaag 3 topmerken vertegenwoordigt:

  

Curasano

• 04-01-2018 in Voel je mooi

Wie een trouwe bezoeker is van de Goed Gevoel Ladies Fair heeft vast en zeker al kennis gemaakt met Curasano! Curasano heeft de missie om producten te ontwikkelen die erop gericht zijn het welbehagen gevoel van de mens te verbeteren. Ze willen het leven van individuen aangenamer en rijker maken door cosmetica- en gezondheidsproducten met een grote toegevoegde waarde te creëren. 

  

Bon Appétit Les Amis

• 04-01-2018 in Voel je gezond

‘Bon Appetit Les Amis’ betekent: op elk moment je vrienden bij je thuis kunnen verrassen met leuke en originele lekkernijtjes. Een culinair avondje op het oog maar liefst gezellig thuis? Het wordt een avondje genieten onder vrienden met lekker eten in een sfeer van huiselijke gezelligheid. Vrienden die op het onverwachts passeren? Geen probleem, bij Bon Appétit Les Amis hebben ze altijd wel iets origineels en lekkers in huis. In hun webshop vind je enkel producten met een hoge ‘feel good‘ factor, goed voor instant geluk!

  

Balerdon

• 04-01-2018 in Voel je thuis

Bij Balerdon vind je artisanale pralines en chocolade op basis van een verfijnde selectie aan ingrediënten.

  

Anneleen K

• 04-01-2018 in Voel je mooi

Anneleen K is de merknaam en webshop van Anneleen Keppens. Zij gelooft dat elke vrouw fantastisch mooi kan zijn, mits een paar accenten en aandacht voor kleuren en stijl. Na 15 jaar in de cosmetica sector besloot Anneleen om in 2010 haar eigen bedrijfje op te richten en haar ervaring en kennis te gebruiken om andere vrouwen te helpen.

  

Allnuts

• 04-01-2018 in Voel je thuis

Allnuts is een ambachtelijk belgisch bedrijf, met meer dan 20 jaar ervaring in noten en gedroogde vruchten. 

 

Het was echt super! Hele leuke sfeer, toffe stands, vriendelijke mensen en veel leuke dingen gekocht.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics