Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

   

Activeate

• 06-02-2018 in Laat je inspireren

Wil je aan je conditie werken? Dan is sporten met Activeate misschien wel iets voor jou!
Zij bieden zowel trainingen aan huis, bootcamps, trampolinetrainingen als fit-with-kids workouts aan. 

Aan je gezondheid werken hoeft niet altijd tijdrovend of saai te zijn. Bij Activeate onderscheiden ze zich van andere fitnesscentra en personal trainers door:

- personal training steeds aan huis aan te bieden. Dit verlaagt de drempel voor ouders, mensen met een drukke agenda, ieder die in een onregelmatig uurrooster of in ploegen werkt. Afhankelijk van het abonnement dat je kiest komen ze wekelijks, twee keer per week of om de twee weken aan je deur staan en kun je er niet meer onderuit ;-)
's Ochtends, over de middag, in de namiddag, 's avonds, op zaterdag,... Ze sporten waar en wanneer dat past volgens jouw planning!

- een aantal unieke groepslessen aan te bieden. Elke donderdagavond kan je bij hen terecht voor leuke trampolinetrainingen in openlucht. Dit zorgt niet alleen voor een toffe beleving maar geeft je humeur en energielevel ook meteen een boost. 

- het geven van ouder-en-kind workouts (2x/maand). Net mama of papa geworden? Trotse meter of fiere peter?... Tijdens deze workout krijg je de kans om niet alleen aan je eigen conditie en kracht te werken, maar ook een unieke band op te bouwen met je baby, peuter of kleuter. 

- het organiseren van 12-weken-fit challenges! Hier krijg je dezelfde begeleiding en tools als bij personal training, met dat verschil dat er 2x per week in een kleine groep getraind wordt. Hierdoor hoef je zelf nog slechts één keer thuis te trainen waardoor je niet anders kunt dan mooie resultaten behalen op die 12 weken tijd!

 

Ik nam mijn 17- en 21-jarige dochter mee. We vonden het top en hebben genoten van alle verwennerij! Terwijl ze alle aanwinsten uitpakten, was de reactie meermaals: 'volgend jaar gaan we weer hé mamsie!'

 Sandra
Presskit Web design en development by Lavagraphics