Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

 

ADB Stay Strong

• 06-02-2018 in Laat je inspireren

ADB Stay Strong is een gezondheidscenter in Sint-Martens-Latem, opgericht door Arnaud De Bremaeker. Het wordt steeds belangrijker om gezond te leven en daar willen ze graag op inspelen. Zowel in hun zaak als door het meedelen aan anderen. 

Arnaud is een ervaringsdeskundige van de ongezonde levensstijl en weet hoe je aan de slag kan om dit patroon te doorbreken en over te gaan tot een gezondere levensstijl. Daarom geven zij seminaries in organisaties, scholen en bedrijven. Deze zijn uitgebouwd vanuit 3 pijlers: mindset, lichaam en voeding. Aan de hand van deze pijlers legt Arnaud het belang uit van een gezonde levensstijl. 

Tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair kan je elke dag deelnemen aan Arnaud's infosessie: 'Hoe begin ik aan een gezonde levensstijl?'.

 

"Het was de eerste keer voor mij en het was echt top! Bedankt voor de hele leuke dag met leuke verrassingen, lekkere degustaties, tips en tricks! Bedankt aan alle medewerkers die het van een leien dakje lieten lopen en ons een onvergetelijk mooie dag bezorgden. Heel blij ook met de goodiebag!"

 Sigrid
Presskit Web design en development by Lavagraphics