Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Adephar

• 23-10-2017 in Voel je mooi

Adephar bvba is een jong Belgisch bedrijf dat in juli 2017 door Ilse Deplancke opgericht werd. Voor haar was het heel belangrijk om producten te vinden met een klinisch bewezen doeltreffendheid, waar ze 200% achter kan staan en zelf heel tevreden over is. 
Ze is op zoek gegaan naar producten die de tekenen van huidveroudering verminderen, zonder inspuitingen of andere medische ingrepen en die heeft ze gevonden! 

Adephar verdeelt deze unieke en doeltreffende anti-aging oplossingen via de apotheek. 
Het team van Adephar bestaat momenteel uit 2 enthousiaste dames die beiden reeds 15 jaar in de farmawereld actief zijn en nu vol enthousiasme aan dit nieuwe avontuur begonnen zijn!

Adephar staat voor schoonheid van binnen- én buiten uit! Zij stellen op de Goed Gevoel Ladies Fair met veel plezier hun 2 gamma's aan je voor:

BioSil®, Advanced Collagen Generator® 
Dit is een voedingssupplement (geproduceerd in België) dat zorgt voor een verhoogde productie van de 3 'beauty proteïnes' in je lichaam, met name collageen, elastine en keratine. 
 De effecten hierdoor zijn 89% meer huidelasticiteit, stralendere teint, 30% minder rimpels, sterke en mooie nagels, dikker, sterker en glanzend haar, gezonde botten en gewrichten. Een uniek all-in-one product! 

In de USA is BioSil hét beauty product van o.a. de kappers van veel hollywoodsterren (zoals de Kardashians) en heeft het al jaar na jaar diverse beauty awards gewonnen.

Wiotech®, the cosmetic of the future that copies your own nature.  
Wiotech® producten zijn biotechnologische cosmetica, ontwikkeld ism de universiteit van Granada. De formules bevatten actieve ingrediënten, zoals Epidermal growth factor, Hyaluronzuur, Anti-oxidanten,… die van nature aanwezig zijn in een jonge huid en in de diepere huidlagen kunnen binnendringen waardoor spectaculaire resultaten bekomen worden. 

Meer info op:
http://www.adephar.be/nl/biosil
https://www.facebook.com/adephar
https://www.facebook.com/biosil.be/

 

Op bezoek geweest met een vriendin. Volgend jaar zie je ons terug!

 Chantal
Presskit Web design en development by Lavagraphics