Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Anneleen K

• 04-01-2018 in Voel je mooi

Anneleen K is de merknaam en webshop van Anneleen Keppens. Zij gelooft dat elke vrouw fantastisch mooi kan zijn, mits een paar accenten en aandacht voor kleuren en stijl. Na 15 jaar in de cosmetica sector besloot Anneleen om in 2010 haar eigen bedrijfje op te richten en haar ervaring en kennis te gebruiken om andere vrouwen te helpen.

De juwelen van Anneleen K worden allemaal in eigen atelier gemaakt. Ze zijn kleurrijk en gemaakt met half-edelstenen, Swarovski Kristal, Muranoglas, gefused glas, hard, hoogwaardige kunststoffen en afgewerkt met verschillende metaalsoorten of echt zilver. Wat Anneleen maakt is afhankelijk van wat het mooiste bij jou of degene die je wil verrassen past. De stijl van haar juwelen is dan ook heel uiteenlopend, net omdat elke vrouw en elk kleedje er anders uitziet en Anneleen steeds het best passende probeert te maken voor elke vrouw, in elke situatie.

 

Ook dit jaar was GGLF alweer fantastisch. De heerlijke me-time heeft mijn batterijen terug helemaal opgeladen. Bedankt dames van de organisatie en tot volgend jaar!

 Hélène
Presskit Web design en development by Lavagraphics