Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

BLUSH Lifestyle

• 30-10-2017 in Laat je inspireren

Reeds lange tijd droomde Charlotte van haar eigen zaak. Haar passie ligt bij interieurvormgeving en mensen gelukkig maken. Ideaal dus nu ze beide kan combineren! Na 10 jaar in de verzekeringssector waagde ze de sprong en ze heeft er nog geen minuut spijt van gehad. Ze heeft nu van haar passie haar beroep gemaakt. 

BLUSH Lifestyle is een nieuwe webshop die specifiek op zoek gaat naar unieke items binnen de huidige trends. Al hun artikelen zijn naast leuk voor jezelf ook telkens het ideale geschenk voor je familie en vrienden. BLUSH Lifestile wil een goed gevoel creëren bij elke bezoeker. Zowel online als tijdens een pop-up event wil ze een positieve vibe overbrengen en mensen inspireren. 

Charlotte haalt haar inspiratie uit de kleine dingen in het leven, reizen, de natuur en haar allerliefste dochter. 

Bij BLUSH Lifestyle vind je producten die bovendien op een eerlijke en duurzame manier geproduceerd worden. Vaak zijn het kleine ontwerpers en handgemaakte items. Men behoudt het respect voor de omgeving en de mens door bijvoorbeeld een lokale productie, duurzaam beheerde bossen, gerecycleerd verpakkingsmateriaal, groene energie,... Zowel online als via beurzen gaat Charlotte telkens op zoek naar de juiste ontwerpers, met dezelfde visie. 

De bekende quote 'When you buy from a small business, an actual person does a little happy dance' is letterlijk van toepassing bij BLUSH Lifestyle. Elke bestelling wordt ingepakt met een persoonlijk bedankingskaartje en soms zelf een leuk cadeautje.

Ben je nieuwsgierig? Bezoek dan zeker de stand van BLUSH Lifestyle tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair. Je vindt Charlotte terug in onze gezellige webshopcorner. Kan je zo lang niet wachten? Neem dan alvast een kijkje op de website: www.blushlifestyle.be.

 

Super genoten van de beurs! Dankjewel... de beurs heeft zijn naam niet gestolen. Je komt er buiten met een super gevoel!

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics