Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Bon Appétit Les Amis

• 04-01-2018 in Voel je gezond

‘Bon Appetit Les Amis’ betekent: op elk moment je vrienden bij je thuis kunnen verrassen met leuke en originele lekkernijtjes. Een culinair avondje op het oog maar liefst gezellig thuis? Het wordt een avondje genieten onder vrienden met lekker eten in een sfeer van huiselijke gezelligheid. Vrienden die op het onverwachts passeren? Geen probleem, bij Bon Appétit Les Amis hebben ze altijd wel iets origineels en lekkers in huis. In hun webshop vind je enkel producten met een hoge ‘feel good‘ factor, goed voor instant geluk!

You are what you eat, be original!

Bon Appetit Les Amis’ is op natuurlijke wijze ontstaan binnen het gezin van Elke Huyghebaert. Zij reizen heel graag en dompelen zich het liefst volledig onder in de gewoontes van het gastland, inclusief hun eetcultuur. Ze begeven zich dan het liefst ‘tussen de locals’ waardoor je weleens op niet-alledaagse smaken, texturen en geuren botst. De toppertjes qua ‘feel good’ gehalte nemen ze nadien mee naar huis om aan hun vrienden en familie te laten proeven. Maar als de voorraad uitgeput was stelden ze zich vaak de vraag: hoe geraken we nu aan nieuwe producten? Vanuit die context nam Elke contact op met artisanale producenten in binnen- en buitenland. Zo kreeg hun persoonlijke selectie stilaan vorm.

Die passie voor voeding willen ze graag delen. Omdat ze zelf gelukkig worden van nieuwe culinaire ontdekkingen, hopen ze dat anderen dit ook zo ervaren. Dit geldt ook omgekeerd: heb je zelf een leuk product ontdekt tijdens je reis? Je doet Elke zeker een plezier door het te vertellen! Wie weet vindt zij het wel voor jou. 

Bij ‘Bon Appetit Les Amis’ dragen ze ook graag hun steentje bij aan een betere wereld. Het verzorgen van onze planeet en het welzijn van onze medemens en onze gezondheid zijn waarden die ze zoveel mogelijk nastreven. Daarom ziet Elke de producten het liefst als volgt: handgemaakt, transparant en biodivers.

 

Samen met mijn dochter heb ik een erg leuke dag gehad. We zijn er volgend jaar graag terug bij! Bedankt voor deze leuke belevenis.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics