Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

 

Boutique Maison, staat voor tableware, sfeerdecoratie, leuke wenskaarten en cadeautjes.

• 14-03-2018 in Laat je inspireren

Boutique Maison is een online boutique waar je tableware, sfeerdecoratie, leuke wenskaarten en cadeautjes kunt shoppen. Hier vind je alles voor op en rond de tafel om zo van ieder tafelmoment een belevenis te maken. Maak gewone momenten bijzonder en bijzondere momenten onvergetelijk.

Ontdek het assortiment, laat je inspireren en laat je omgeving binnenkort meegenieten van jouw feelgoodsfeer aan tafel. Maak van ieder tafelmoment een belevenis.

Met zorg tracht Boutique Maison leuke spulletjes te selecteren die altijd voor een beetje gezelligheid aan tafel zorgen.

Bij bestellingen die gebeuren op de Goed Gevoel Ladies Fair wordt je bestelling GRATIS aan huis geleverd. Geldig vanaf 25€ aankoopwaarde. Boutique Maison verloot meteen ook een aankoopbon twv 30 euro. Deelnemen kan door een wedstrijdformulier in te vullen op de stand. De winnaar wordt op maandag 25 maart bekend gemaakt op de Boutique Maison facebookpagina.

 

 

"Het was de eerste keer voor mij en het was echt top! Bedankt voor de hele leuke dag met leuke verrassingen, lekkere degustaties, tips en tricks! Bedankt aan alle medewerkers die het van een leien dakje lieten lopen en ons een onvergetelijk mooie dag bezorgden. Heel blij ook met de goodiebag!"

 Sigrid
Presskit Web design en development by Lavagraphics