Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Nieuwsoverzicht

  

Voel je gezond

• 01-10-2017 in Voel je gezond

Ook volgend jaar blijven we op onze Goed Gevoel Ladies Fair de nadruk leggen op gezonde ‘feelgood’ producten. Sterker nog, we wijden er nu zelfs een volledige themazone aan! 

  

Ontdek een gloednieuw natuurlijk huidverzorgingsproduct & skinfood ritueel in kaarsvorm

• 14-03-2018 in Voel je gezond

BELFIDA ziet huidverzorging als een hedendaagse urban skinfood & wellness behandeling @ home met een luxueuze & sensuele touch om uzelf en/of geliefde dagelijks een momentje van pure verwennerij te bezorgen. Dit om even te ontvluchten aan alle stress en bezorgdheden en zorg te dragen voor uw lichaam; uw belangrijkste vitale orgaan.

  

Ontdek in de CM-stand hoe fit en monter je bent.

• 25-02-2018 in Voel je gezond

CM gezondheidsfonds? Ik hoor het je al denken. Dat betekent gewoon dat CM er altijd zal zijn, in sickness and in health. Voel je je niet goed, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wil je graag gezond blijven? Dan ook!

  

Pascale Naessens op het podium op zondag

• 21-02-2018 in Voel je gezond

Ontmoet Pascale Naessens! Met haar ‘Pure keuken’ inspireerde ze al veel Vlamingen om hun eetgewoonten te veranderen. 

  

CM, je gezondheidsfonds

• 16-02-2018 in Voel je gezond

CM gezondheidsfonds? Ik hoor het je al denken. Dat betekent gewoon dat CM er altijd zal zijn, in sickness and in health. Voel je je niet goed, dan ben je bij hen aan het juiste adres. Wil je graag gezond blijven? Dan ook!

  

Koko Dairy Free

• 16-02-2018 in Voel je gezond

Ken je Koko Dairy Free al? Dit merk biedt verfrissende plantaardige alternatieven voor melkproducten.

  

Altijd vrouw

• 15-02-2018 in Voel je gezond

Altijd Vrouw – Innerlijk en uiterlijk gaan onvoorwaardelijk samen, ook tijdens en na kanker.

  

F! by Fabulous!

• 06-02-2018 in Voel je gezond

F! by Fabulous! werd opgericht door Stéphanie; een enthousiaste dertiger.
Sportief is ze altijd al geweest: hockey, zwemmen, skieën, enz... Na haar studies kwam ze door een druk gezinsleven en carrière even niet meer toe aan sporten waardoor ze zich fysiek niet zo lekker voelde.   

  

Turtle gelooft dat een blijere wereld begint aan tafel!

• 15-01-2018 in Voel je gezond

Een goed begin is het halve werk. Heerlijke havermout als ontbijt geeft het hele gezin een gezonde boost. Turtle Porridge is volledig biologisch en zoet van nature. Zorgvuldig geteeld zonder schadelijke stoffen en ecologisch verpakt zonder bewaarmiddelen en toegevoegde suiker. Rijk aan vezels en trage koolhydraten.  

  

Nutridia

• 04-01-2018 in Voel je gezond

Gezond bio koken, dat doe je met Nutridia! 

  

I JUST LOVE BREAKFAST

• 04-01-2018 in Voel je gezond

I JUST LOVE BREAKFAST staat voor heerlijke biologische granola. In een atelier in Antwerpen wordt de granola in kleine porties gemaakt om de lichte knapperige textuur te garanderen.

  

Bon App├ętit Les Amis

• 04-01-2018 in Voel je gezond

‘Bon Appetit Les Amis’ betekent: op elk moment je vrienden bij je thuis kunnen verrassen met leuke en originele lekkernijtjes. Een culinair avondje op het oog maar liefst gezellig thuis? Het wordt een avondje genieten onder vrienden met lekker eten in een sfeer van huiselijke gezelligheid. Vrienden die op het onverwachts passeren? Geen probleem, bij Bon Appétit Les Amis hebben ze altijd wel iets origineels en lekkers in huis. In hun webshop vind je enkel producten met een hoge ‘feel good‘ factor, goed voor instant geluk!

  

Lifjalla

• 04-12-2017 in Voel je gezond

Onbehandeld Natuurzuiver water uit Ijsland, één van de minst bezoedelde regio's uit de wereld. 

  

De wereld van MARTERA

• 30-11-2017 in Voel je gezond

MARTERA is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen. Met meer dan 20 jaar ervaring in pure en natuurlijke producten kiezen ze bewust voor kwalitatieve ingrediënten en een milieuvriendelijke verpakking. Alle MARTERA producten zijn vrij van conserveermiddelen, kleurstoffen, chemische additieven en de ingrediënten zijn, waar mogelijk, van biologische oorsprong. De superfoodsappen en omega 3-olie worden rechtstreeks geïmporteerd van bij lokale producenten, die met zorg gekozen worden en volgens strenge Europese normen produceren.

  

FIT-out

• 29-11-2017 in Voel je gezond

Ben jij op zoek naar een plaats waar jij je thuis voelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen behaalt? Dan is FIT-out HET fitnesscentrum voor jou. 

  

CM, uw gezondheidsfonds

• 29-11-2017 in Voel je gezond

Ontdek CM, uw gezondheidsfonds. CM evolueert van een ziekenfonds naar een gezondheidsfonds. Hoe ze dat doen? Dat ontdek je binnenkort op de Goed Gevoel Ladies Fair!

  

De gezondheidsproducten van Svensson

• 29-11-2017 in Voel je gezond

Svensson®, sedert 1973 pionier in kwalitatieve en functionele gezondheidsproducten, biedt jou ondersteuning op het gebied van gezondheid, afslanken, op eigen benen ouder worden, seksuele prestaties, schoonheid en sport.

  

Doorbreek het taboe en durf weer leven!

• 28-11-2017 in Voel je gezond

1 op 4 vrouwen heeft last van urineverlies. Jong en oud. Maar niemand spreekt erover! Als zoveel vrouwen hier in de loop van hun leven mee te maken krijgen, dan zou dat toch de gewoonste zaak van de wereld moeten zijn?

  

Nakd

• 30-10-2017 in Voel je gezond

Bij Nakd zijn ze sinds 2004 in de keuken aan de slag gegaan met het maken van gezonde voeding en goede alternatieven. Denk jij ook nog vaak dat natuurlijke producten 'somber' en 'smaakloos' zijn? Nakd bewijst je het tegendeel. Zij bieden producten aan die fun en smaakvol zijn!    

  

De gezondste ijsjes zijn van Ijsboerke

• 30-10-2017 in Voel je gezond

Ijsboerke produceert al meer dan 80 jaar de meest overheerlijke ijsjes voor jong en oud. Ze maken gebruik van 100% Belgische producten.

  

Belinda's Kitchen

• 30-10-2017 in Voel je gezond

Belinda is een Australische gediplomeerde chef met een passie voor bakken en een gezonde en gebalanceerde levensstijl. 

 

Op bezoek geweest met een vriendin. Volgend jaar zie je ons terug!

 Chantal
Presskit Web design en development by Lavagraphics