Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Nieuwsoverzicht

  

Kies de perfecte outfit met tips van bv-stylist Jani Kazaltzis!

• 15-03-2018 in Voel je mooi

Je kent het vast: een avondje uit voor de boeg met niets in de kleerkast om aan te trekken! :-) Keuzestress om dé perfecte outfit! Stylist Jani Kazaltzis snelt jou ter hulp!

  

Een 100% persoonlijke huidanalyse met het Care apparaat

• 14-03-2018 in Voel je mooi

Ken jij de identiteit van je huid? Aan de hand van 12 specifieke metingen ontdekken we alle noden van je huid. Daarop stemmen we verzorgingen en producten af, zorgvuldig uitgekozen, perfect op jouw maat.

  

Ontdek de must haves van LancĂ´me

• 17-02-2018 in Voel je mooi

Het Franse merk Lancôme doet vast ook bij jou een belletje rinkelen. Met hun geliefde parfums, make-up- en huidverzorgingsproducten zorgen ze voor een een touch of glamour in je beautyroutine.

  

CVKO

• 16-02-2018 in Voel je mooi

Droom je er al lang van om kapper te worden? Heb je de verkeerde studiekeuze gemaakt? Ben je toe aan een carrièreswitch? Wil je binnenkort je eigen baas zijn, iets extra bijverdienen, je diensten uitbreiden?

  

The Color Studio: stralend mooi door baanbrekende, veilige technieken

• 06-02-2018 in Voel je mooi

Zorgeloze, permanente schoonheid, dat is de missie van The Color Studio.
The Color Studio levert ondertussen al meer dan 20 jaar topkwaliteit en wordt beschouwd als dé specialist inzake permanente make-up, dermatografie, Osé wimperverlenging en Osé semipermanente mascara. Met praktijkgerichte opleidingen geven ze die specifieke kennis ook door aan tal van onafhankelijke schoonheidsspecialistes. Ook voor leuke make-up workshops kan je bij The Color Studio terecht.

  

Surplus Boutique: kies je eigen stijl en omarm jouw vormen

• 17-01-2018 in Voel je mooi

Surplus Boutique staat voor kwaliteit. Niet enkel voor een kwaliteitsvol en zorgvuldig samengesteld assortiment, maar ook voor quality time.Voor jezelf te verwennen, te ontplooien en te omarmen. Kortom: voor jezelf zijn.

  

Leon&Leonie: to sleep or not to sleep?

• 17-01-2018 in Voel je mooi

Er waait een nieuwe wind in de nachtmode wereld. Met Leon&Leonie heeft België er een nieuw nightwear label bij. Waar moederbedrijf Peignora staat voor een eerder klassieke collectie, gaat Leon&Leonie op zoek naar een trendy en creatieve lijn. Het merk brengt jongere stukken voor dames en heren en mikt op een doelgroep van 25 tot 55-jarigen.

  

Weleda

• 15-01-2018 in Voel je mooi

De natuur, dat zijn wij. Soms zou je dat bijna vergeten. Hoe maakbaar wij en de wereld ook lijken te zijn, de natuur wint altijd. Zij brengt ons in balans. Hoe verder we van de natuur verwijderd raken, hoe verder we verwijderd raken van onszelf. 

  

Love Sundaily

• 04-01-2018 in Voel je mooi

De Antwerpse Charlotte Roegiest, 24 jaar jong, heeft altijd al een voorliefde gehad voor fashion. Als kind was ze al bezig met mode maar toch liep ze tegelijkertijd het liefst in de meest comfortabele kledij rond.

  

La Bottega

• 04-01-2018 in Voel je mooi

Zeg nooit zomaar 'schoenenwinkel' tegen La Bottega. Deze veelzijdige zaak in een voormalig opslagpand biedt je zoveel meer!

  

ENVIE

• 04-01-2018 in Voel je mooi

ENVIE is een Luxemburgs bedrijf in directe verkoop aan huis, opgericht in 1998, dat op vandaag 3 topmerken vertegenwoordigt:

  

Curasano

• 04-01-2018 in Voel je mooi

Wie een trouwe bezoeker is van de Goed Gevoel Ladies Fair heeft vast en zeker al kennis gemaakt met Curasano! Curasano heeft de missie om producten te ontwikkelen die erop gericht zijn het welbehagen gevoel van de mens te verbeteren. Ze willen het leven van individuen aangenamer en rijker maken door cosmetica- en gezondheidsproducten met een grote toegevoegde waarde te creëren. 

  

Anneleen K

• 04-01-2018 in Voel je mooi

Anneleen K is de merknaam en webshop van Anneleen Keppens. Zij gelooft dat elke vrouw fantastisch mooi kan zijn, mits een paar accenten en aandacht voor kleuren en stijl. Na 15 jaar in de cosmetica sector besloot Anneleen om in 2010 haar eigen bedrijfje op te richten en haar ervaring en kennis te gebruiken om andere vrouwen te helpen.

  

Een uitgebreid aanbod aan boetieks!

• 19-12-2017 in Voel je mooi

Reeds op vandaag een uitgebreid aanbod: Boetiek Christophe-Martin met exclusieve merken, Zen met elegante kledij en lingerie, lederen tassen van You Fashion, de kurken handtassen van Lin&a

  

Jong & startend modetalent op het belgische fashion plein!

• 19-12-2017 in Voel je mooi

In samenwerking met Creamoda verkennen we de Belgische mode! België is een broeihaard aan modetalent.

  

Arriveer in stijl in je perfecte outfit

• 19-12-2017 in Voel je mooi

Met Booot, Mini Gent Store en EZ-ride...

  

Kleur- en stijladvies bij HanneMore

• 30-11-2017 in Voel je mooi

HanneMore is 'the place to be' voor professioneel kleur- en stijladvies. Consulente Ann Moorhem neemt je graag mee op reis in de boeiende wereld van kleur om er je eigen plekje te laten ontdekken en je de nodige know-how bij te brengen voor jouw persoonlijke stijl. Zo word je gaandeweg fashionable your way!

  

Aqua Mineral from the Dead Sea

• 30-11-2017 in Voel je mooi

Aqua Mineral is een cosmeticabedrijf dat producten met Dode Zee mineralen en zouten verkoopt.

  

Trind Caring Color

• 30-11-2017 in Voel je mooi

De Trind Caring Color lijn biedt een fascinerend palet van trendy kleuren voor prachtige nagels. Trind Caring Colors zijn speciaal ontwikkeld om mooie nagels mooi te houden. Nadat je je nagels hebt behandeld met de producten van het Trind Perfect System©, zal je merken dat je nagels binnen zeer korte tijd sterk en flexibel zijn. De Caring Color nagellakken zorgen ervoor dat je nagels daarna altijd in optimale conditie blijven.

  

Lin&a: stijlvolle handtassen uit kurk

• 29-11-2017 in Voel je mooi

Kurk is een licht en elastisch materiaal dat gemaakt wordt uit de schors van de kurkeik. De unieke kenmerken van dit duurzame materiaal - o.a. waterafstotend, ecologisch, makkelijk reinigbaar, anti allergisch, recycleerbaar - vormen samen met een verrassend Italiaans en Portugees design de basis voor het aanbod van Lin&a: kurklederen handtassen, gsm hoesjes en andere topproducten!

  

+PresQue

• 30-10-2017 in Voel je mooi

CitySpot +PresQue is een nieuw, exclusief en uniek belevingsconcept in hartje Hasselt. Het is een bijzondere plek waar medisch-esthetische behandelingen worden uitgevoerd. Want wie zich goed in zijn vel voelt, straalt! 

 

Bij 'Ons' ook veel gelukkige gezichten!

 Patricia
Presskit Web design en development by Lavagraphics