Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Nieuwsoverzicht

  

Voel je mooi

• 01-10-2017 in Voel je mooi

Maak kennis met de nieuwste trends in make-up en huidverzorgingspoducten, leer alles over anti-aging therapieën of laat je verwennen met een heerlijk ontspannende massage. 

  

Leave a sparkle wherever you go

• 23-01-2019 in Voel je mooi

Van knielaarzen tot dad-sneakers en van hemdjurken tot witte blouses, stuk voor stuk zijn het leuke fashiontrends. We kunnen er lang of kort over praten, maar nog beter is dat je ze kan shoppen op onze beurs. Of wat dacht je van een TuTu-rok van Be Alice of een paar elegante schoenen met verwisselbare hak van Charlz Sway? Musthave!

  

Be your own kind of beautiful

• 23-01-2019 in Voel je mooi

Wie zich goed in zijn vel voelt, straalt! Laat jezelf verwennen op onze Goed Gevoel Plaza door Jane Iredale, krijg tips en tricks en laat je haar onder handen nemen door onze professionele kappers. Ook onze experts staan paraat met raad en daad om jou dié look te geven die je echt verdient. 

  

Jani is van de partij

• 23-01-2019 in Voel je mooi

Op de Goed Gevoel Plaza kan je luisteren naar enkele topsprekers die graag hun expertise met je delen. Niemand minder dan Jani Kazaltzis is ook bij deze editie opnieuw van de partij! Hij verklapt zijn belangrijkste stijltips en geeft je graag zijn advies.

Tickets kopen

Bestel hier je tickets en ontvang €2 korting per ticket. (Excl. servicekosten)

Ontvang de Goed Gevoel Ladies Fair nieuwsbrief

Bezorg ons jouw emailadres en we bezorgen je vanaf nu de Ladies Fair newsletter.

Bij 'Ons' ook veel gelukkige gezichten!

Patricia
Web design en development by Lavagraphics