Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Nieuwsoverzicht

  

Tillies

• 06-02-2018 in Voel je thuis

Geïnspireerd door grootmoeders Tilleke en Bonnie geloven ze in het onbezorgd genieten van het leven... en daarom verwennen ze jou bij Tillies met huisgemaakte limonades, mocktails en ijslollies.

  

Edgard & Cooper, viervoeters met een missie.

• 21-03-2018 in Voel je thuis

WOEF! Wij zijn Edgard & Cooper, viervoeters met een missie. Wij vormen de inspiratie voor ’s werelds eerste brokjes met vers vlees.

  

Lekker! Het Fijnproeversplein is er opnieuw

• 08-03-2018 in Voel je thuis

Authentieke, ambachtelijke (streek) producten en verfijnde smaken. Een aantal producten krijgen een eigen uniek plekje op het ‘Fijnproeversplein’.

  

Belmio

• 16-02-2018 in Voel je thuis

Belmio® is een op en top Belgisch merk dat staat voor kwaliteitsvolle koffie in aluminium capsules. Deze premium aluminium capsules laten aroma’s en smaken 100% tot hun recht komen zodat je kunt genieten van je perfecte tasje koffie.  

  

De Zuivelarij

• 06-02-2018 in Voel je thuis

De Zuivelarij stelt op de Goed Gevoel Ladies Fair twee kazen voor: Berloumi & viVie.

  

Vylmer

• 17-01-2018 in Voel je thuis

Hou je van een verfrissend aperitief met bitter-zoete smaak en fruitige toets? Bezoek dan zeker de stand van Vylmer! 

  

Verhofstede Fruitsappen

• 15-01-2018 in Voel je thuis

In het begin van de jaren '80 was fruitteler Theo Verhofstede één van de eersten in Vlaanderen die op een geïntegreerde wijze fruit teelde. In '86 werden zijn boomgaarden met appels en peren in volle oogst getroffen door een vernietigende storm en hagelbui. 

  

Or Tea?: your cup of tea!

• 15-01-2018 in Voel je thuis

Dit voorjaar heeft Or Tea? 2 nieuwe boxes om je geliefden te verwennen: de Violet box en de Red box. De enige vraag die rest: schenk je'm met Valentijn of moederdag?
Je ontdekt ze, naast hun uitgebreide assortiment, tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair!

  

Elvea, een feest uit Italië!

• 15-01-2018 in Voel je thuis

Elvea tomaten worden zorgvuldig geselecteerd en met veel passie geplukt in Parma, Toscane en Salerno. De productie vindt onmiddelijk plaats tijdens de oogstperiode, want rijpe tomaten wachten niet graag. 

  

De Vlaspit: Maatwerk op mensenmaat

• 15-01-2018 in Voel je thuis

Help samen met de Vlaspit de afvalberg te verkleinen! Gooi je kurken stoppen of kaarsresten niet bij het restafval. Breng ze mee naar de Goed Gevoel Ladies Fair, ontvang korting op uw aankoop en maak kans op een "verlichtend en warm geschenk"!

  

Terra Noble

• 04-01-2018 in Voel je thuis

Terra Noble is al jaren gepassioneerd door voeding en in het bijzonder de bewaring ervan. Wat in de jaren 1960 begon als een kleine handelaar in fijne vleeswaren, groeide al snel uit tot een speciaalzaak vol kwaliteitsvolle producten met passie bereid.

  

Balerdon

• 04-01-2018 in Voel je thuis

Bij Balerdon vind je artisanale pralines en chocolade op basis van een verfijnde selectie aan ingrediënten.

  

Allnuts

• 04-01-2018 in Voel je thuis

Allnuts is een ambachtelijk belgisch bedrijf, met meer dan 20 jaar ervaring in noten en gedroogde vruchten. 

  

BARÚ: pure magie!

• 11-12-2017 in Voel je thuis

BARÚ is een klein bedrijf boordevol fun en magie. Hun creaties worden met de hand gemaakt in kleine reeksen. De toewijding om enkel te werken met de beste ingrediënten zorgt ervoor dat alles wat ze maken volledig natuurlijk is, zonder smaak –of kleurstoffen en volgepakt met creativiteit.

 

  

Jules Clarysse

• 10-12-2017 in Voel je thuis

Jules Clarysse is een internationaal bedrijf in bad- en keukenlinnen met hoofdzetel in Belgie. Dankzij hun eigen designafdeling staan ze steeds garant voor een uniek kleurenpalet en trendy collecties bad- en keukenlinnen bestaande uit strandlakens, handdoeken, washandjes, badjassen en keukenhanddoeken.

  

Hoogstraten® Aardbeien: zomers genieten!

• 01-12-2017 in Voel je thuis

De lente is in het land, en de sappige Hoogstraten® aardbeien geven je meteen een zomers gevoel! Maar de rode smaakbommetjes zijn niet alleen in de lente en de zomer verkrijgbaar. Al enige tijd kan je het hele jaar rond smullen van deze rode vrucht.

  

Enzafruit New Zealand N.V.

• 30-11-2017 in Voel je thuis

Enzafruit New Zealand (Continent) N.V. biedt een uitgebreid gamma aan van Nieuw-Zeelandse appel- en peervariëteiten. Naast de bekende soorten zoals Braeburn, Royal Gala, Granny Smith en Pink Lady, biedt Enzafruit een nieuwe, exclusieve variëteit, namelijk de JazzTM appel aan.
 

  

Xavies' Granola

• 29-11-2017 in Voel je thuis

Xavies' granola is pure beleving. De natuurlijke ingrediënten geven een volle smaak en bezorgen je een overheerlijke maaltijd. Puur plezier voor wie houdt van gezond genieten. 

  

Voel je thuis

• 01-10-2017 in Voel je thuis

Misschien wel de meest gezellige themazone op onze Goed Gevoel Ladies Fair! Hier creëren we samen met onze exposanten een warm thuisgevoel. Van woon- en tuindecoratie over kleur- en interieuradvies, tot alles wat je nodig hebt om thuis lekker te experimenteren in de keuken. 

  

Thee met een verhaal

• 24-01-2017 in Voel je thuis

Niet zomaar thee, maar ook thee-tijd met jezelf. Dat is wat Jess Van Humbeeck, gecertifieerd theesommelier, met de wereld wil delen. Thee is zo veel meer dan de op een na meest gedronken drank ter wereld. Voor Jess is het een levensstijl geworden. In haar zoektocht naar kwaliteitsthee, begon ze 2 jaar geleden het kleinschalige Matsici. Matsici stond voor de namen van haar kindjes: Matteo, Simon en Ciara. Omdat Matsici niet zo veel zegt, veranderde ze de naam een jaar geleden in Thee met een Verhaal. Aangezien ze haar kwaliteitsthee zelf importeert, kent ze de verhalen van de mooie theesoorten die je bij haar vindt.

 

  

FAIRCO.BE brengt Europese marktjes bij jou in huis!

• 06-01-2017 in Voel je thuis

Niki & Johan startten in 2014 met het project FAIRCO (Fair Cooperation) na een reis naar Kreta waar zij kennis maakten met artisanale familiebedrijfjes. FAIRCO koopt natuurlijke artisanale producten, die je op Europese lokale marktjes vindt, bij lokale familiebedrijfjes aan, waardoor hun omzet kan groeien en we het behoud van hun culturele waarde kunnen helpen garanderen.
De naam van hun site FAIRCO.BE is ontstaan uit hun visie: ze wensen aan te sluiten bij het idee van fair trade in een faire cooperatie met lokale producenten.
 
 

 

Het was echt super! Hele leuke sfeer, toffe stands, vriendelijke mensen en veel leuke dingen gekocht.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics