Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

 

Cadeautjestijd!

• 02-03-2017 in Beursnieuws

Kom luisteren naar 15 gram, tover in 20 minuten een gezonde maaltijd op je bord en ontvang een gratis kookboekje en een spatel. Maak kans op 2, 6 of zelfs 12 maanden lang gebruik van de konjac spons dankzij Ilse D.! Wie weet win je 4u gratis klussen in huis of tuin op de Ons stand!

Ga zeker op zoek naar de Smart van Ilse D Esthetiek die ergens op de beurs zal staan!
Als jij kan raden hoeveel ballen Ilse in de wagen gestopt heeft maak je kans op 2, 6 of zelfs 12 maanden lang het gebruik van de konjac spons! Deze sponzen zijn uniek omwille van hun exfoliërende werking en hun speciale structuur. Ze reinigen, scrubben en voeden de huid op een manier waardoor je als resultaat een natuurlijke, mooie en pure uitstraling krijgt.

Druk, druk, druk... Het lijkt wel alsof we tegenwoordig nergens meer tijd voor hebben. En als je nu thuis eens op hulp kon rekenen? Klusjes in de tuin of het huishouden... Kom dan naar de stand van de Groep Ons en neem er deel aan de wedstrijd. Wie weet win je 4u gratis klussen in huis of tuin!

Dames, jullie kunnen bij Haerens Personal Training jullie sportieve troeven in de strijd gooien, want elk uur wordt een cadeaubon voor personal training verloot. Een van de sportieve proeven is bijvoorbeeld zo snel mogelijk een bepaalde afstand roeien. Er zijn ook allerlei andere bonnen te winnen en er is een speciale korting op de abonnementen die worden afgesloten tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair.

Aroma Forma privé sauna geeft elke dag een essential arrangement voor 2 personen ter waarde van €100 weg. Jullie kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van het sauna-complex, inclusief badhanddoeken, scrubzout, douchegel, badolie, Inclusief koffie, thee, water, borrelhapjes

Firma Saelen, een familiebedrijf gespecialiseerd in luchtzuivering, allergiebehandeling en stofbestrijding, lanceert op de Goed Gevoel Ladies Fair een wedstrijd: er zijn 100 tankkaarten ter waarde van €30 per stuk te winnen!

Kom luisteren naar 15 gram, hoe je in 20 minuten een gezonde maaltijd op je bord kan toveren en ontvang een kookboekje en een spatel. 

 

"Het was de eerste keer voor mij en het was echt top! Bedankt voor de hele leuke dag met leuke verrassingen, lekkere degustaties, tips en tricks! Bedankt aan alle medewerkers die het van een leien dakje lieten lopen en ons een onvergetelijk mooie dag bezorgden. Heel blij ook met de goodiebag!"

 Sigrid
Presskit Web design en development by Lavagraphics