Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

 

Culinaire ontdekkingen op ons foodtruck plein

• 31-03-2016 in Beursnieuws

Op de Goed Gevoel Ladies Fair is er zoveel te beleven dat je er perfect een hele dag kunt doorbrengen: shoppen op meer dan 160 standen, een styling sessie van Lien Degol meepikken, mee in de kookpotten roeren met Sofie Dumont, je laten verwennen op het beauty- en wellnesseiland én nog een creatieve workshop volgen in één van de ateliers?

Daar krijg je ongetwijfeld honger van! En dan kan je terecht bij één van onze foodtrucks. Laat je verleiden door de gezonde Midden-Oosterse keuken van Monba, proef de heerlijke kwaliteitsburgers van Ellis Gourmet Burger en sluit af met een perfecte cappuccini en een citroen-merengue eclair van De Kok-Madam! Tussendoor kan je steeds bij Aloha Juices terecht voor een Hawaiiaans geïnspireerde smoothie.

 

"Het was de eerste keer voor mij en het was echt top! Bedankt voor de hele leuke dag met leuke verrassingen, lekkere degustaties, tips en tricks! Bedankt aan alle medewerkers die het van een leien dakje lieten lopen en ons een onvergetelijk mooie dag bezorgden. Heel blij ook met de goodiebag!"

 Sigrid
Presskit Web design en development by Lavagraphics