Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

   

Curasano

• 04-01-2018 in Voel je mooi

Wie een trouwe bezoeker is van de Goed Gevoel Ladies Fair heeft vast en zeker al kennis gemaakt met Curasano! Curasano heeft de missie om producten te ontwikkelen die erop gericht zijn het welbehagen gevoel van de mens te verbeteren. Ze willen het leven van individuen aangenamer en rijker maken door cosmetica- en gezondheidsproducten met een grote toegevoegde waarde te creëren. 

Met hun reeks vol natuurlijke producten willen ze het lichaam op een gezonde manier meer uitstraling geven en de geest bewuster maken van zijn lichaam.

De hoofdkantoren van Curasano zijn gevestigd in Belgie, waar een hecht team van professionals werken om topproducten van de beste kwaliteit te ontwikkelen door de integratie van een solide kennis en een visionaire aanpak. Een strategie die Curasano succesvol tot een gewaardeerd bedrijf in esthetiek maakt.

Ze kunnen op vandaag een breed scala van huidverzorging- en cosmetica producten aanbieden:

- Anti-verouderingsmaskers
- Anti-verouderingscrème
- Toepassingen gebruikmakend van onze gepatenteerde “Creaking bubbles technology”
- Natuurlijke zelfbruiners
- Plantaardige en minerale huidverzorging
- Dermatologische cosmetica

 

Ik nam mijn 17- en 21-jarige dochter mee. We vonden het top en hebben genoten van alle verwennerij! Terwijl ze alle aanwinsten uitpakten, was de reactie meermaals: 'volgend jaar gaan we weer hé mamsie!'

 Sandra
Presskit Web design en development by Lavagraphics