Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

De gezondste ijsjes zijn van Ijsboerke

• 30-10-2017 in Voel je gezond

Ijsboerke produceert al meer dan 80 jaar de meest overheerlijke ijsjes voor jong en oud. Ze maken gebruik van 100% Belgische producten.

Zo werken ze zoveel mogelijk volgens het principe "Voor ons en door ons". Ze nemen de allerlekkerste Belgische chocolade en de room wordt gemaakt met melk van koeien uit de streek. Ook worden alle lekkernijen in Vlaanderen geproduceerd door mensen uit de buurt. Krabbel je graag een hoorntje, lepel je graag een potje leeg of geniet je liever van een handijsje of individueel dessert, Ijsboerke heeft voor ieder wat wils!

Bovendien kan je ook gezond genieten van een ijsje. Ijsboerke vervangt de gewone suiker of zoetstoffe nu door een gezondere variant: tagatose. Dit is een caloriearme suiker van 100% natuurlijke oorsprong. Tagatose bevat geen glucose (de boosdoener die je bloedsuikerwaarden de hoogte in duwt) en is dus ook perfect geschikt voor personen met suikerziekte. Maak tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair kennis met het nieuwe Icy Light gamma met tagatose en de kinderijsjes met tagatose. 

 

Het was echt super! Hele leuke sfeer, toffe stands, vriendelijke mensen en veel leuke dingen gekocht.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics