Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

De Vlaspit: Maatwerk op mensenmaat

• 15-01-2018 in Voel je thuis

Help samen met de Vlaspit de afvalberg te verkleinen! Gooi je kurken stoppen of kaarsresten niet bij het restafval. Breng ze mee naar de Goed Gevoel Ladies Fair, ontvang korting op uw aankoop en maak kans op een "verlichtend en warm geschenk"!

De Vlaspit verwelkomt je graag op hun stand tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair!

Zij recycleren jouw kaarsresten en kurken stoppen. De kurken verwerken ze tot ecologische isolatie en boomspiegels. Met de gerecycleerde parafine maken ze nieuwe kaarsen.

"De Vlaspit" is een maatwerkbedrijf. Ze bieden sociale tewerkstelling aan een 100-tal mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Mensen die elders moeilijk of niet aan de slag geraken.

De inzameling, recyclage en verwerking van kaarsresten en kurken stoppen zijn 2 belangrijke projecten. Daarnaast worden mensen ook tewerkgesteld in hun groen- en poetsdiensten en 2 horecazaken. Bij minderbegoede gezinnen worden energie- en afvalscans uitgevoerd i.f.v. kostenbesparing. 

Geef mensen en grondstoffen een 2e kans. Steun hun project! 

 

Ook dit jaar was GGLF alweer fantastisch. De heerlijke me-time heeft mijn batterijen terug helemaal opgeladen. Bedankt dames van de organisatie en tot volgend jaar!

 Hélène
Presskit Web design en development by Lavagraphics