Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

 

De wereld van MARTERA

• 30-11-2017 in Voel je gezond

MARTERA is gespecialiseerd in de ontwikkeling en verkoop van kwalitatief hoogstaande voedingssupplementen. Met meer dan 20 jaar ervaring in pure en natuurlijke producten kiezen ze bewust voor kwalitatieve ingrediënten en een milieuvriendelijke verpakking. Alle MARTERA producten zijn vrij van conserveermiddelen, kleurstoffen, chemische additieven en de ingrediënten zijn, waar mogelijk, van biologische oorsprong. De superfoodsappen en omega 3-olie worden rechtstreeks geïmporteerd van bij lokale producenten, die met zorg gekozen worden en volgens strenge Europese normen produceren.

Ook wie een gezond en gebalanceerd dieet volgt, heeft af en toe bepaalde voedingstekorten. Stress, slaaptekort of de verminderde aanwezigheid van vitamines en mineralen in onze voeding, zorgen ervoor dat je je futloos en vermoeid kunt voelen. Een multivitaminesupplement kan deze tekorten perfect opvullen.

Vibracell is een vloeibaar concentraat van met zorg geselecteerde groenten, fruit, planten en kruiden, die koud geperst en vacuüm geconcentreerd worden. Verder worden vitaminen, mineralen, selenium, foliumzuur, koninginnebrij en L-carnitine toegevoegd. In totaal bevat Vibracell maar liefst 51 ingrediënten.

Andere producten van MARTERA: biologisch noni de tahiti, aloe ferox- en gojisap, graviolasap, kurkumasap en inca inchi olie. Je ontdekt ze allemaal op de website: www.martera.com

 

Samen met mijn dochter heb ik een erg leuke dag gehad. We zijn er volgend jaar graag terug bij! Bedankt voor deze leuke belevenis.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics