Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

 

Een 100% persoonlijke huidanalyse met het Care apparaat

• 14-03-2018 in Voel je mooi

Ken jij de identiteit van je huid? Aan de hand van 12 specifieke metingen ontdekken we alle noden van je huid. Daarop stemmen we verzorgingen en producten af, zorgvuldig uitgekozen, perfect op jouw maat.

Een huidanalyse is de eerste stap voor een persoonlijke verzorging. De huid is een dynamisch organisme, daardoor veranderen haar noden continu. Enkel de perfecte kennis van de staat van je huid brengt je tot een verzorging die volledig is afgestemd op je huid.

Het Care huidanalyse apparaat, EF Skin Vision, werkt met een specifiek systeem van beeldvorming, een micro-camera en een meetsonde. Met deze professionele apparatuur kunnen we een gedetailleerd beeld  vormen van je huid en een specifieke oplossing bieden voor ieder huidprobleem.

Kom langs op de stand voor een gratis professionele huidanalyse met apparaat t.w.v. €20!

Iedereen die de stand bezoekt maakt daarbij kans op een prachtige prijs:
Een High Tech gelaatsverzorging + 6 producten op maat om je huid thuis te verzorgen, t.w.v. € 467!

 

 

"Het was de eerste keer voor mij en het was echt top! Bedankt voor de hele leuke dag met leuke verrassingen, lekkere degustaties, tips en tricks! Bedankt aan alle medewerkers die het van een leien dakje lieten lopen en ons een onvergetelijk mooie dag bezorgden. Heel blij ook met de goodiebag!"

 Sigrid
Presskit Web design en development by Lavagraphics