Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

 

Een uitgebreid aanbod aan boetieks!

• 19-12-2017 in Voel je mooi

Reeds op vandaag een uitgebreid aanbod: Boetiek Christophe-Martin met exclusieve merken, Zen met elegante kledij en lingerie, lederen tassen van You Fashion, de kurken handtassen van Lin&a

Boetiek Christophe-Martin biedt exclusieve merken aan. Voor de finishing zorgen ze er meteen ook voor trendy accessoires. corrigerende lingerie en fantasiejuwelen Christophe – Martin staat u graag bij voor stijladvies!

Zen/Envie: vertegenwoordigt 3 topmerken: Captain, een eigentijdse kledinglijn voor de vrouw van vandaag; Charlott’, een fijne Franse lingerielijn met maten van 80B tot 115G en Jenny Lane, een exclusieve collectie design juwelen

You Fashion: berust op een vernieuwend concept: onze klanten een kwaliteitsvolle handtas aanbieden van de collectie Melina C en u de fantastische opportuniteit bieden om een extra inkomen te genereren door een actieve deelneemster te worden van ons netwerk in directe verkoop.

Lin&a: Where nature meets luxury: Lin&a tovert kurkleder in combinatie met andere materialen om tot kwalitatieve, praktische en modern ogende handtassen.

 

 

 

 

 

 

"Het was de eerste keer voor mij en het was echt top! Bedankt voor de hele leuke dag met leuke verrassingen, lekkere degustaties, tips en tricks! Bedankt aan alle medewerkers die het van een leien dakje lieten lopen en ons een onvergetelijk mooie dag bezorgden. Heel blij ook met de goodiebag!"

 Sigrid
Presskit Web design en development by Lavagraphics