Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

 

Een uitgebreid aanbod aan boetieks!

• 19-12-2017 in Voel je mooi

Reeds op vandaag een uitgebreid aanbod: Boetiek Christophe-Martin met exclusieve merken, Zen met elegante kledij en lingerie, lederen tassen van You Fashion, de kurken handtassen van Lin&a

Boetiek Christophe-Martin biedt exclusieve merken aan. Voor de finishing zorgen ze er meteen ook voor trendy accessoires. corrigerende lingerie en fantasiejuwelen Christophe – Martin staat u graag bij voor stijladvies!

Zen/Envie: vertegenwoordigt 3 topmerken: Captain, een eigentijdse kledinglijn voor de vrouw van vandaag; Charlott’, een fijne Franse lingerielijn met maten van 80B tot 115G en Jenny Lane, een exclusieve collectie design juwelen

You Fashion: berust op een vernieuwend concept: onze klanten een kwaliteitsvolle handtas aanbieden van de collectie Melina C en u de fantastische opportuniteit bieden om een extra inkomen te genereren door een actieve deelneemster te worden van ons netwerk in directe verkoop.

Lin&a: Where nature meets luxury: Lin&a tovert kurkleder in combinatie met andere materialen om tot kwalitatieve, praktische en modern ogende handtassen.

 

 

 

 

 

 

Bij 'Ons' ook veel gelukkige gezichten!

 Patricia
Presskit Web design en development by Lavagraphics