Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

 

Enzafruit New Zealand N.V.

• 30-11-2017 in Voel je thuis

Enzafruit New Zealand (Continent) N.V. biedt een uitgebreid gamma aan van Nieuw-Zeelandse appel- en peervariëteiten. Naast de bekende soorten zoals Braeburn, Royal Gala, Granny Smith en Pink Lady, biedt Enzafruit een nieuwe, exclusieve variëteit, namelijk de JazzTM appel aan.
 

De nieuwe appelvariëteit JazzTM linkt zijn naam aan het gelijknamige muziekgenre: er zit dan ook muziek in deze prachtige, gekleurde appel! De JazzTM appel, die exclusief toebehoort aan het Nieuw-Zeelandse Enzafruit, is de beste en lekkerste appel die er ooit op de markt verschenen is. Deze appel is niet alleen mooi gekleurd, maar ook uniek van smaak.

Het is een sappige en krokante appel die tevens niet melig wordt. Ook voor niet-appelliefhebbers is het niet moeilijk om zich na het proeven van een JazzTM appel te overtuigen dat appels niet alleen gezond maar ook een vorm van wellness zijn. Eenmaal geproefd zal men altijd naar deze verrukkelijke appel vragen.

Vanaf mei tot eind september is de Jazz™ appel uit Nieuw-Zeeland verkrijgbaar en vanaf dan is het de beurt aan de Europese JazzTM appel. Zodoende kan de consument het ganse jaar van deze appel genieten! Voor meer informatie: www.enzafruit.be of op www.jazzapple.eu

 

Het was echt super! Hele leuke sfeer, toffe stands, vriendelijke mensen en veel leuke dingen gekocht.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics