Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

EZ Ride Benelux

• 15-01-2018 in Laat je inspireren

Dichtslibbende snelwegen, een stijgend aantal file-uren, lage-emissiezones, circulatieplannen in stadscentra en uitdagende klimaatdoelstellingen doen de vraag naar alternatieve vervoersmiddelen alleen maar toenemen. Vooral elektrische fietsen en speed pedelecs blijken een goed alternatief voor de wagen, maar binnenkort geldt dat ook voor elektronische steppen en ez-riders. EZ Ride is namelijk gestart met de verdeling van EZ Steps, EZ Riders en EZ Bikes in de Benelux.

Deze trendy, milieuvriendelijke en vooral praktische vervoersmiddelen zijn al jaren razend populair in het buitenland. Vooral in hippe grootsteden als Miami en Parijs zijn de EZ Ride artikelen ruim vertegenwoordigd in het straatbeeld en ook internationale sterren posten massaal selfies met deze trendy en ecologisch verantwoorde vervoersmiddelen. Vanaf nu zullen ook Belgische pendelaars deze slimme urban mobility oplossingen in huis kunnen halen!

Compact en functioneel
Zowel de EZ Step als de EZ Rider zijn vederlicht en compact opvouwbaar. Vooral dat laatste spreekt aan, want pendelaars kunnen dit vervoersmiddel gemakkelijk kwijt in de koffer van de wagen of taxi. Ze kunnen hun ride ook meenemen op trein, tram, bus of metro. De EZ step heeft een autonomie van 25 kilometer. Met de EZ rider kan men tot 45 kilometer afleggen zonder bijlagen. Dat maakt deze vervoersmiddelen geschikt voor korte en middellange afstanden. Beide rides zijn uitgerust met een intelligent anti-diefstal systeem, bluetooth speakers en cruise control functie. 

 

Ook dit jaar was GGLF alweer fantastisch. De heerlijke me-time heeft mijn batterijen terug helemaal opgeladen. Bedankt dames van de organisatie en tot volgend jaar!

 Hélène
Presskit Web design en development by Lavagraphics