Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

F! by Fabulous!

• 06-02-2018 in Voel je gezond

F! by Fabulous! werd opgericht door Stéphanie; een enthousiaste dertiger.
Sportief is ze altijd al geweest: hockey, zwemmen, skieën, enz... Na haar studies kwam ze door een druk gezinsleven en carrière even niet meer toe aan sporten waardoor ze zich fysiek niet zo lekker voelde. 

 

Toen een club in de buurt enkele jaren geleden een 1/8 triatlon (750m - 20km - 5km) organiseerde besloot ze om, zonder enige voorbereiding, mee te doen. Voor de lol. Zwemmen moest in schoolslag (gênant), fietsen deed ze noodgedwongen met een oude mountainbike en aangepaste kledij had ze überhaupt niet. Maar ze vond het wel keileuk. En de microbe had haar goed te pakken!

Enkele triatlons verder werd het tijd om in beter materiaal te investeren, waaronder een mooie racefiets. Goed materiaal is immers de start van succes, toch?
Maar de kledij vond Stéphanie maar niets. Nergens vond ze een leuke outfit waar ze zich goed in voelde om te gaan sporten. Waarom moet sportkledij voor vrouwen altijd zo standaard zijn? 

Al snel merkte ze dat haar sportieve vriendinnen ook hun gading niet vonden in winkels en webshops. En ook haar man vond dat ze wel eens een pittig sport-tenuutje mocht hebben. "En als het niet bestaat, maak het dan zelf" was zijn raad. Zo gezegd, zo gedaan.

Ondertussen staat de webshop van F! by Fabulous! er helemaal en dragen heel wat meisjes, vrouwen en dames de F! by Fabulous! spirit uit. De vele positieve reacties op haar creaties geven Stéphanie elke dag de kracht om door te gaan. 

De collectie ontdek je op de Goed Gevoel Ladies Fair!

 

Bij 'Ons' ook veel gelukkige gezichten!

 Patricia
Presskit Web design en development by Lavagraphics