Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

 

Firma Saelen

• 30-11-2017 in Laat je inspireren

De Firma Saelen is een familiebedrijf gespecialiseerd in luchtzuivering, allergiebehandeling en stofbestrijding. Hierin slagen ze niet alleen dankzij hun enthousiasme, maar ook door gebruik te maken van de allernieuwste technieken, in samenwerking met de beste Europese fabrikanten op de markt.

 

Het klinkt verrassend, maar uit gefundeerde onderzoeken blijkt dat de luchtkwaliteit in huis aanzienlijk slechter is dan de kwaliteit van buitenlucht. Het feit dat huizen tegenwoordig aan de hoogste isolatienormen moeten voldoen is een andere gekende oorzaak van ongezonde binnenlucht. Firma Saelen biedt een oplossing aan die de kwaliteit van binnenlucht aanzienlijk zal verbeteren. Zij kunnen uw woning stofarm maken. Op de Goed Gevoel Ladies Fair geven ze je hier graag meer uitleg over. 

 

 

"Het was de eerste keer voor mij en het was echt top! Bedankt voor de hele leuke dag met leuke verrassingen, lekkere degustaties, tips en tricks! Bedankt aan alle medewerkers die het van een leien dakje lieten lopen en ons een onvergetelijk mooie dag bezorgden. Heel blij ook met de goodiebag!"

 Sigrid
Presskit Web design en development by Lavagraphics