Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

FitFlop: HAPPINESS AT YOUR FEET™

• 06-01-2017 in Voel je gezond

Bij FitFlop vinden ze dat wie een geïnspireerd leven wenst, moet beginnen met een goede fundering. Daarom creëerden ze de opwindendste ergonomische sandalen, schoenen en laarzen ter wereld door zich te baseren op een design van wereldklasse, een vleugje mode en een voortdurend vernieuwende mix van schoonheid, verstand en vooruitstrevende biomechanici.

De Microwobbleboard™-middenzool van hun iconische eerste sandaal werd immers ontwikkeld door twee visionaire biomechanici, en de bovenschoen door een grafisch kunstenaar van wereldklasse die van mode houdt. De bovenkant was dus ‘sporty gorgeous’, de onderkant heel technologisch. En vrouwen waren er dol op.

En toen beseften ze dat de echt coole schoenen (of sandalen, laarzen of loafers) de schoenen zijn die je draagt tot ze helemaal uit elkaar vallen en die bij alles passen, de schoenen die zo comfortabel zitten dat ze je naam roepen vanuit de kast, de schoenen waarin je leeft en die je zo graag draagt dat je het niet over je hart krijgt om ze in de vuilnisbak te gooien. De schoenen met een perfecte combinatie van logica en magie. FitFlop maakt die schoenen. En in ruil maken zij FitFlop.

Voor meer informatie en verkooppunten,
België: www.fitflopverkooppunten.be
Facebook: https://www.facebook.com/FitFlopBenelux

 

Ook dit jaar was GGLF alweer fantastisch. De heerlijke me-time heeft mijn batterijen terug helemaal opgeladen. Bedankt dames van de organisatie en tot volgend jaar!

 Hélène
Presskit Web design en development by Lavagraphics