Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

 

Ga op ontdekkingstocht in onze 4 themazones

• 11-04-2016 in Beursnieuws

Voor de vierde editie van onze Goed Gevoel Ladies Fair selecteerden we voor jou de leukste standhouders. 165 standen wachten je op, om jou te laten proeven, ontdekken en genieten!

In onze themazone ‘Voel je Mooi’ maak je kennis met de nieuwste trends in make-up en verzorgingsproducten, leer je alles over innovatieve anti-aging therapieën of laat je je verwennen met een professionele manicure. Je kan er bovendien terecht voor kleur- en stijladvies en shopt er de mooiste kledij, juwelen en accessoires. Het kan niet anders dan dat je deze zone stralend terug verlaat, vanbinnen én vanbuiten!

Klaar om de zone ‘Voel je Gezond’ te gaan verkennen! Je vindt er gezonde voeding, nutricosmetica, biologische en ecologische producten, en proeft er van sport en wellness. Wil je weten hoe je gezond kunt afslanken, hoe je in een mum van tijd een heerlijk ontbijt met superfoods op tafel tovert, welke allergenenvrije producten er bestaan of hoe je je bekkenbodemspieren kunt trainen? In deze zone ontdek je alles wat je fit, gezond en gelukkig houdt!

Kom even rustig op adem in de zone ‘Voel je Thuis’. Hier is het gezellig vertoeven! Proef een kopje thee, geniet van een lekker bier, of probeer een stukje versgebakken brood! Ga zéker ook eens op bezoek bij de dames van Ons. Zij stellen dit jaar hun verschillende dienstenorganisaties voor. Nood aan kinderopvang of kraamzorg? Of wil je eindelijk je huishouden weer helemaal op orde? De dames van Ons weten raad! Op het gezellige plein kan je ook deelnemen aan allerlei workshops.

Laat je ten slotte verrassen in onze vierde themazone: ‘Laat je Inspireren’. Nood aan carrièreadvies? Worstel je om je privéleven met je professionele activiteiten in balans te brengen? Wil je graag eens horen wat personal coaching, een grensverleggende fietsreis of, waarom niet, hypnosetherapie voor jou zouden kunnen betekenen? Ga ook even snuisteren tussen al die leuke en originele hebbedingen in onze webshop corner!<

Een overzicht van alle standhouders per themazone vind je hier.

 

Ook dit jaar was GGLF alweer fantastisch. De heerlijke me-time heeft mijn batterijen terug helemaal opgeladen. Bedankt dames van de organisatie en tot volgend jaar!

 Hélène
Presskit Web design en development by Lavagraphics