Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

 

Goed Gevoel Plaza

• 15-03-2018 in Beursnieuws

De Goed Gevoel Plaza, the place to be tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair!

Heb jij, net als Sandra Bekkari, je buik vol van diëten en droom je ervan een gezond eetpatroon te kunnen verzoenen met blijven genieten van lekker eten? Laat je inspireren door Sandra’s Sana-methode en ontdek tijdens haar kookworkshops hoe je niet alleen gezond, maar ook lekker en eenvoudig kookt. Liefhebbers van cocktails kunnen we de workshops met Jan Van Ongevalle van de bekende cocktailbar The Pharmacy ten zeerste aanbevelen. In de Goed Gevoel Keuken maakt hij de lekkerste alcoholvrije en -arme drankjes voor je klaar.

Zin om je creativiteit te botvieren? Ook dan ben je op onze Plaza aan het juiste adres. Samen met Staedtler organiseren wij namelijk een workshop handlettering, waarbij je in een uurtje kennismaakt met de basis van deze hobby - die ook wel yoga op papier genoemd wordt - en drie verschillende lettertypes onder de loep neemt. Bij Bloomon kan je dan weer een prachtig lenteboeket creëren samen met
de Bloomon-styliste en blogster Anne Catherine van de interieurblog Clo-Clo leert je hoe je zélf een hip sierkussen maakt.

Bij Dirk De Witte kappers kan je terecht voor kapseladvies en een vijftienminutenstyling om stralend je beursbezoek verder te zetten. De Skin Experts van Hélène V. stellen aan de hand van een huidanalyse met plezier een verzorgingsschema op maat voor je op en tijdens een persoonlijke minimake-over met de minerale make-up van jane iredale ontdek je jouw topproducten. Nadien kunnen jij en je vriendinnen met jullie gloednieuwe look poseren tijdens een levensechte fotoshoot. Het resultaat zie je op de cover van jouw persoonlijke Goed Gevoel.

 

 

Super genoten van de beurs! Dankjewel... de beurs heeft zijn naam niet gestolen. Je komt er buiten met een super gevoel!

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics