Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

     

Goede voornemens voor 2017? Wij helpen ze waarmaken!

• 19-12-2016 in Beursnieuws

Goed Gevoel Ladies Fair staat garant voor een overvol aanbod aan inspiratie, beauty, gezondheid, huiselijke gezelligheid! Laat je verrassen door wat er allemaal te ontdekken en beleven valt in Flanders Expo in maart. Deze greep uit het aanbod van editie  2017 inspireert je vast tijdens jouw voorbereidingen voor de komende eindejaarfeesten!

VOEL JE GEÏNSPIREERD

Stress in het jaar van de “us-time”? Exposant De Fakkel staat je bij! Om zowel op mentaal als op lichamelijk vlak in balans te komen! Loopt jouw weg toevallig over bergen en dalen of soms langs moeilijk begaanbare wegen, Pathway To Success is met veel plezier jouw gids!

Laat je meteen ook inspireren door het Ministerie van Unieke zaken, een webshop die een vrolijke jihad voert tegen zurigheid met zijn unieke wenskaarten, kalenders, t-shirts en marcellekes. Of snuister in de nieuwigheden op de webshop van Made By Ellen en vind er jouw droomcadeau! Genieten van een koffie tijdens het shoppen dat kan natuurlijk bij Azzizi…

VOEL JE MOOI

Laat je kleden door kleur- en stijladviseur Anneleen K.: unieke combinaties van materialen en kleuren. Combineer je tenue met een sjaal van Scarves Ibes die charmeert, flatteert en zweert bij kwaliteit. En dan, als kers op de taart bij je mooie outfit,  verwen jezelf met een prachtig juweel van Jewels 4 You, Bijou of Juwelen Emma!

2017 staat gelijk voor jouw adembenemende stijl.


VOEL JE GEZOND

Na een deugddoende Max-massage van Brigitte van Oncomassage, of na een relaxerend moment met het massagekussen van Marano Wellness rond je nek, kan je genieten van een Gingerlove of een Volmer, een apéritif de Provence of een lekkere Siderit Gin.

Je hoeft de feestdagen niet af te wachten om een een lekker flesje wijn te openen van Vins de Caractère. Kook verrassend veggie met bloemetjes op je bord of, alle gekheid op een stokje, met producten van SoFine Foods. Duurzaam kwaliteitsvlees met respect voor het dier en de natuur kan je vinden bij Deel Een Koe. De gedroogde worst van bij Au Catalan, dat is het perfecte hapje!

Desserts? Check! Bijvoorbeeld een glutenvrije chocoladecake van Soria Bel met een lekker tasje groene koffie van Famo, thee met een verhaal…


VOEL JE THUIS

Complimenten geven aan mensen die dit zo hard verdienen in de vorm van een simpel klein kaartje, wat mooi staat op de schouw. Daarvoor kan je bij Mooi Mens terecht. Een klein simpel gebaar met een enorm groot, en gezellig, effect.  Je krijgt er vast heel wat warmte voor terug!

Dit is slechts een greep uit het brede Goed Gevoel Ladies Fair aanbod, bij de start van het nieuwe jaar laten we opnieuw een hele lading nieuwe namen op jullie los. Geniet van de feesten dames! How how how… ;-)

 

Het was echt super! Hele leuke sfeer, toffe stands, vriendelijke mensen en veel leuke dingen gekocht.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics