Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

I JUST LOVE BREAKFAST

• 04-01-2018 in Voel je gezond

I JUST LOVE BREAKFAST staat voor heerlijke biologische granola. In een atelier in Antwerpen wordt de granola in kleine porties gemaakt om de lichte knapperige textuur te garanderen.

Natalie van I JUST LOVE BREAKFAST (IJLB) kreeg in een coffeebar in New York haar eerste granola ontbijt voorgeschoteld. Ze voelde meteen dat dit een ideale start van de dag was. Wat ze proefde leek haar lijf én hoofd op gang te trekken... 
Thuis ging ze op zoek naar een granola die even licht en krokant was, maar geen enkele soort gaf haar het NY-gevoel. Ze ging dus zelf aan de slag en experimenteerde ermee tot ze proefde wat ze zocht. Jarenlangs smulde ze zelf van haar eigen granola. In al die jaren droomde ze ervan om haar granolagevoel te delen. Een pluk-de-dagproject! Als dat eens zou kunnen... Haar droom is nu al een jaar werkelijkheid!

Al de ingrediënten die door IJLB gebruikt worden zijn van biologische oorspring en goed voor ons. Ze worden aangekocht via een belgische en nederlandse coöperatieve voor biologische levensmiddelen waar fairtrade, kwaliteit en goed werkgeverschap deel zijn van de missie. De granola is beperkt gezoet met uitsluitend natuurlijke zoetstoffen en zonder suikers.

Benieuwd naar zo'n lekker ontbijtje? Je ontdekt er alles over tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair. 
 

 

Ook dit jaar was GGLF alweer fantastisch. De heerlijke me-time heeft mijn batterijen terug helemaal opgeladen. Bedankt dames van de organisatie en tot volgend jaar!

 Hélène
Presskit Web design en development by Lavagraphics