Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

 

Independent Travel

• 08-11-2017 in Laat je inspireren

Independent Travel&Events is het reis- en eventkantoor waar je moet zijn voor de volledige organisatie van jouw droomreis! Hecht je bovendien veel belang aan kwalitatieve dienstverlening, dan ben je hier zeker aan het juiste adres!

Bij Independent Travel vind je gepersonaliseerde service van de bovenste plank. Een overzicht van hun 'specials': exclusief verdeler in België van Ibiza-villaverhuur, Servië-specialist, huwelijks- en verjaardags'miles', exclusieve oorden & programma's, charme-, luxe- en boetiekhotels, sport- en golfreizen, cruises, unieke à-la-cartes, Louise 345 Private Clubhouse & Residence in Brussel, B&B Les Paquerettes in Oostende, Monaco inclusief helicoptervlucht, Ijsland, Privécharters in de lucht en op het water, Emiraten expert,... 

Tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair ontdek je ook hun speciale 'yogareis'pakketten en feelgoodreizen die ze speciaal voor jullie samengesteld hebben!

Tot slot kan je ook een wellness-arrangement in de wacht slepen voor 2 personen mét overnachting in de Benelux! Wil je kans maken op dit mooie geschenk? Bezoek dan zeker de stand van Independent Travel tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair, laat je gegevens achter en wie weet wordt jij er wel uitgekozen door 'de onschuldige hand' om van dit arrangement te genieten. 

 

 

"Het was de eerste keer voor mij en het was echt top! Bedankt voor de hele leuke dag met leuke verrassingen, lekkere degustaties, tips en tricks! Bedankt aan alle medewerkers die het van een leien dakje lieten lopen en ons een onvergetelijk mooie dag bezorgden. Heel blij ook met de goodiebag!"

 Sigrid
Presskit Web design en development by Lavagraphics