Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

 

Kom mee feesten op de Goed Gevoel Plaza

• 14-02-2016 in Beursnieuws

De Goed Gevoel Plaza vormt het bruisende hart van de Goed Gevoel Ladies Fair! Je kan er samen met je vriendinnen genieten van een glaasje bubbels of verfrissende ijsthee en kan er deelnemen aan verschillende workshops. Wat dacht je bijvoorbeeld van een demo van Elke Willemen, visagiste en auteur van het boek ‘Make Up? My Story.’?


Elke kan als geen ander vrouwen motiveren om zichzelf op de eerste plaats te zetten, en om zich mooi te voelen van binnen uit. Helemaal in de filosofie van onze Goed Gevoel Ladies Fair!

Op de Goed Gevoel Plaza neem je trouwens ook een kijkje in de keuken van Sofie Dumont, laat je je kaarten leggen door Erna Droesbeke, of nestel je je op de sofa bij Martine Prenen. Wil je je graag eens onder handen laten nemen door professionele haarstylisten? Dan neem je plaats in de kappersstoel bij Kevin Murphy!

 

"Het was de eerste keer voor mij en het was echt top! Bedankt voor de hele leuke dag met leuke verrassingen, lekkere degustaties, tips en tricks! Bedankt aan alle medewerkers die het van een leien dakje lieten lopen en ons een onvergetelijk mooie dag bezorgden. Heel blij ook met de goodiebag!"

 Sigrid
Presskit Web design en development by Lavagraphics