Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

 

Kom mee shoppen en ontdekken op bijna 200 standen!

• 17-03-2017 in Beursnieuws

Ontdek heel wat nieuwe exposanten en producten. Zoals de parfums van BillyXClub, de accessoires van Handmade by Nathalie, de kleedjes van Envie créateur de carrières & de collectie van Pracht maat voor als het een maatje meer mag zijn... 

Het gamma van BillyXClub bestaat uit zes parfums in een down-to-earth-style, die je neus een serieuze verwenbeurt geven. Benieuwd naar het geurengamma? Ga dan zeker eens langs op de stand tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair!

Op zoek naar leuke haaraccessoires voor je kleine meid? Is er een baby geboren? Of heb je binnenkort misschien een kinderverjaardag? Dan zit u bij Handmade by Nathalie goed! Op de website vind je een beurskorting van 10%.

Doet het zonnetje je verlangen naar een nieuwe lente garderobe? Neem tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair zeker eens een kijkje bij ENVIE créateur de carrières! Je gaat gegarandeerd met een nieuw kleedje naar huis!

En voor het maatje meer heeft Pracht maat de ideale garderobe met de laatste nieuwe mode vanaf maatje 44.

 

Super genoten van de beurs! Dankjewel... de beurs heeft zijn naam niet gestolen. Je komt er buiten met een super gevoel!

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics