Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

     

Kom naar de Goed Gevoel Plaza en steun samen met Bioco het Girls Fund van Plan International!

• 05-03-2018 in Beursnieuws

Goed Gevoel steunt het 'Girls Fund' van Plan International. Als vrouwenblad zijn wij ervan overtuigd dat vrouwen en meisjes (overal ter wereld) dezelfde basisrechten verdienen.

Ervoor zorgen dat meisjes naar school kunnen, mensen overtuigen dat meisjes op hun veertiende niet horen te trouwen, meisjes de kans geven om bij hun overheid te pleiten voor veiligere steden,…  Wij rekenen ook op jouw steun tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair! 

Wat moet je hiervoor doen? Gewoon langskomen in de koffiecorner op de Goed Gevoel Plaza. In ruil voor een kleine bijdrage voor het Girls Fund van Plan International, zet Bioco voor jou een heerlijke kop koffie!  Jouw steun gaat naar het 'Girls Fund' project van Plan International, die het leven van meisjes fundamenteel verbetert.

 

"Het was de eerste keer voor mij en het was echt top! Bedankt voor de hele leuke dag met leuke verrassingen, lekkere degustaties, tips en tricks! Bedankt aan alle medewerkers die het van een leien dakje lieten lopen en ons een onvergetelijk mooie dag bezorgden. Heel blij ook met de goodiebag!"

 Sigrid
Presskit Web design en development by Lavagraphics