Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Laat je coachen door Jani, Sandra, Martine, ...

• 13-03-2018 in Beursnieuws

Goed Gevoel magazine zorgt voor enkele topsprekers en workshops. 

Ook onze favoriete stylist, voedingsdeskundige en gezondheidscoach zijn weer van de partij. Op de Goed Gevoel Ladies Fair verklapt Jani Kazaltzis je zijn belangrijkste stijltips, laat Sandra Bekkari je tijdens een workshop in haar kookpotten kijken en vertelt Martine Prenen stelt haar nieuw boek voor!

Claudia Van Avermaet verklapt je haar persoonlijke powerplan om strakker en energieker in je vel te zitten. Leo Bormans reist de wereld rond als “Ambassador of Happiness & Quality of Life”, zijn volgende halte is Flanders Expo op vrijdag 23 maart.

Laurentine Van Landeghem wil vooral jonge ondernemende dames inspireren met haar succesverhaal. Wat ooit begon als een modeblog, groeide uit tot een succesvolle pop-up. Ondertussen is Clouds of Fashion (COF) een booming business met winkels in Antwerpen, Knokke en Gent. Laurentine komt jou inspireren!

Ook Pascale Naessens komt langs. De romantische stijl van koken van Pascale slaat aan omwille van de heerlijke en eenvoudige recepten die voor iedereen haalbaar zijn. Ze vertelt er op zondag zelf meer over!

RESERVEER NU JE TICKETS!

 

 

 

 

Ik nam mijn 17- en 21-jarige dochter mee. We vonden het top en hebben genoten van alle verwennerij! Terwijl ze alle aanwinsten uitpakten, was de reactie meermaals: 'volgend jaar gaan we weer hé mamsie!'

 Sandra
Presskit Web design en development by Lavagraphics