Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

 

Ladies! De workshops komen eraan!

• 21-02-2018 in Beursnieuws

De Goed Gevoel Ladies Fair komt nu echt dichtbij en we vermoeden dat jullie ook dit jaar weer nieuwsgierig uitkijken naar het workshop aanbod. Inschrijven kan vanaf 1 maart, om 9 uur. 

We lichten nu graag al een tipje van de sluier op! Van gezond kokerellen met Sandra Bekkari over een ludieke workout cheerleading tot zelfs cocktails shaken; op de Goed Gevoel Ladies Fair kan het allemaal!

Ontdek jouw energiekleur, maak kennis met de 15 minuten styling van het kapperteam van Dirk De Witte of ga zelf aan de slag met de minerale make-up van Lotus-Line.

Liever creatief aan de slag? Ontdek bij Ons hoe je je oude papiertjes nieuw leven kan inblazen en maak er leuke enveloppes, cadeauzakjes of notitieboekjes van! Bloomon toont je hoe je, met of zonder groene vingers, een prachtige lentekrans met bloemen in elkaar steekt. Wil je helemaal tot rust komen? Volg dan de initiatie handlettering van Staedtler, ookwel bekend als het yoga op papier. 

Houd je e-ticket nummer bij de hand en maak je keuze! Je kan je voor maximaal 2 workshops inschrijven.

Is de workshop die je echt niet wilde missen volzet? Niet getreurd! Tijdens de beursdagen kan je op Flanders Expo zelf nog een plaatsje voor diezelfde workshop reserveren. We houden voor alle workshops de helft van de beschikbare plaatsen tot dan achter de hand. ;-)

 

Het was echt super! Hele leuke sfeer, toffe stands, vriendelijke mensen en veel leuke dingen gekocht.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics