Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Leon&Leonie: to sleep or not to sleep?

• 17-01-2018 in Voel je mooi

Er waait een nieuwe wind in de nachtmode wereld. Met Leon&Leonie heeft België er een nieuw nightwear label bij. Waar moederbedrijf Peignora staat voor een eerder klassieke collectie, gaat Leon&Leonie op zoek naar een trendy en creatieve lijn. Het merk brengt jongere stukken voor dames en heren en mikt op een doelgroep van 25 tot 55-jarigen.

Veel merken die nachtkleding uitbrengen kiezen voor een aanvullende home-wear lijn. Prêt-à-porter om eventueel ook in te slapen. Leon&Leonie draait de rollen om en brengt ook nachtkledij uit voor overdag. Trek je sneakers aan en draag je pyjama all-day!

Het merk hecht veel belang aan draagcomfort. Zo vind je in hun nachtkleding geen vervelende etiketten en kiezen ze steeds voor de meest streelzachte stoffen (hoofdzakelijk uit natuurlijke vezels).

Wat typisch is voor Leon & Leonie? Ze doen hun eigen ding! Ze zijn kinderen van onze tijd: spelen playstation, dragen sneakers onder hun slaapkleed, maken soms ruzie, slapen lang op zondag, chillen graag in de tuin, kunnen niet zonder hun gsm,… Leon&Leonie is meer dan een modemerk, Leon&Leonie is ‘an attitude’. Leon & Leonie zijn gewoon en dat maakt hen juist speciaal!

Je ontdekt de nieuwste collectie tijdens de Goed Gevoel Ladies Fair!

 

Het was echt super! Hele leuke sfeer, toffe stands, vriendelijke mensen en veel leuke dingen gekocht.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics