Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Lin&a: stijlvolle handtassen uit kurk

• 29-11-2017 in Voel je mooi

Kurk is een licht en elastisch materiaal dat gemaakt wordt uit de schors van de kurkeik. De unieke kenmerken van dit duurzame materiaal - o.a. waterafstotend, ecologisch, makkelijk reinigbaar, anti allergisch, recycleerbaar - vormen samen met een verrassend Italiaans en Portugees design de basis voor het aanbod van Lin&a: kurklederen handtassen, gsm hoesjes en andere topproducten!

Lin&a heeft met haar eigen label de intentie om kurkleder in combinatie met andere materialen om te toveren tot kwalitatieve, praktische en modern ogende handtassen. Ze onderscheiden zich van de meer traditionele aanbieders door hun unieke designs, doordachte uitvoering en het gebruik van de beste materialen. Het Lin&a huismerk staat dan ook garant voor prachtige eigentijdse handtassen die je nergens anders vindt! 

De eigentijdse creaties zullen zowel jong en oud bekoren. Als jong Belgisch bedrijf is het immers hun grootste wens om hun eigen handtassen te plaatsen tussen de bestaande gevestigde waarden. Zo willen ze mee hun stempel drukken op de huidige en vooral de toekomstige modetrends in ons land!

www.linea.shop

 

Ik nam mijn 17- en 21-jarige dochter mee. We vonden het top en hebben genoten van alle verwennerij! Terwijl ze alle aanwinsten uitpakten, was de reactie meermaals: 'volgend jaar gaan we weer hé mamsie!'

 Sandra
Presskit Web design en development by Lavagraphics