Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

     

Love Sundaily

• 04-01-2018 in Voel je mooi

De Antwerpse Charlotte Roegiest, 24 jaar jong, heeft altijd al een voorliefde gehad voor fashion. Als kind was ze al bezig met mode maar toch liep ze tegelijkertijd het liefst in de meest comfortabele kledij rond.

Ze kon niet kiezen tussen het ontwerpen van een comfortabele lijn of een elegante en koos voor een combinatie van beiden. Zo werd Love Sundaily geboren. Een fashion brand dat enkel velours gebruikt en waarbij comfort en stijl perfect hand in hand gaan.

Eindelijk krijg je de kans om dat 's zondagse gevoel elke dag van de week te creëren! Na een half jaar heeft ze een breed assortiment van 14 verschillende basics in meedere kleuren die gebaseerd zijn op de vroege jaren '00. De collectie draagt de naam 'Madrid', genoemd naar Charlotte's favorierte stad waar ze samen met haar moeder het concept bedacht. Love Sundaily biedt haar kwalitatieve items aan in verschillende boutiques en online op www.lovesundaily.com. Je vind de collectie ook terug op de Goed Gevoel Ladies Fair!

 

 

Samen met mijn dochter heb ik een erg leuke dag gehad. We zijn er volgend jaar graag terug bij! Bedankt voor deze leuke belevenis.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics