Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

 

Make-up artist Angelique Vandewinkel: straaltips en meer!

• 07-03-2018 in Beursnieuws

Maquilleer je je eigenlijk al heel je leven op dezelfde manier? Of weet je gewoon niet hoe je eraan moet beginnen? Ben je bang dat make-up slecht is voor de huid? Of was make-up enkel iets voor op je trouwdag?

Angelique Vandewinkel toont je dat je geen dikke laag make-up hoeft te dragen om te stralen. En stralen willen we toch allemaal?!

Leer stap per stap je sterktes accentueren en je zwaktes camoufleren. Maar beginnen bij het begin: een gezonde huid. Angelique is je allerstrengste tante als het over reinigen gaat. Geen smoesjes meer! In ruil leert ze je hoe je een natuurlijke ‘no make-up, make-up look’ creëert, maar ook de feestelijkere looks komen zeker aan bod. 

Ready? Set. Make-up!

Angelique Vandewinkel ken je misschien als die van bij Jani. We kennen haar dan ook vooral uit het programma ‘Zo Man, Zo Vrouw’ op VIJF. Maar eigenlijk is ze al jarenlang aan het werk als hair and make-up artist in de televisie- en modewereld. Na twintig jaar ervaring is ze er helemaal klaar voor om al haar geheimen met jou te delen! 

“Angelique slaagt er telkens in om de accenten op de juiste manier te leggen en het maximum uit een persoon te halen.” – Jani Kazaltzis

Angelique geeft jou tips op de Goed Gevoel Plaza: timings kan je hier vinden.

 

 

Ook dit jaar was GGLF alweer fantastisch. De heerlijke me-time heeft mijn batterijen terug helemaal opgeladen. Bedankt dames van de organisatie en tot volgend jaar!

 Hélène
Presskit Web design en development by Lavagraphics