Ladies Fair & Exposanten nieuwtjes

Mamzel

• 04-01-2018 in Laat je inspireren

Mamzel verwondert, verbindt en verblijdt. Door een fun format aan te reiken, krijgen mensen de kans om individueel of collectief bij te dragen aan een mooiere wereld. Letterlijk en figuurlijk. Via een eigenzinnige productselectie brengen ze tastbaar geluk tot bij jou. On- en offline. 

Je leest het goed! Hoewel 'geluk' eigenlijk niet tastbaar is, doen ze er bij Mamzel toch een strikje rond. Hoe ze dat dan precies doen? Ze maken mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin. Want als bruggenbouwer tussen dromers en doeners, creëert Mamzel kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen constructieve tijdsbesteding. 

De producten krijgen een extra dimensie. Je kan de artikelen van Mamzel kopen via de webshop of tijdens een mamzelparty aan huis (en op de Goed Gevoel Ladies Fair natuurlijk!). Daar verkondigen hun mamzellen, het kloppend hart van hun bedrijf, maar al te graag wat hun assortiment nu zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. 

 

Samen met mijn dochter heb ik een erg leuke dag gehad. We zijn er volgend jaar graag terug bij! Bedankt voor deze leuke belevenis.

 Katrien
Presskit Web design en development by Lavagraphics